Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο, Κυριάκο Σκούρα

21 Οκτωβρίου, 20216:51 ΜΜ
More videos

Tην πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός με τον σύντροφό της Κυριάκο Σκούρα, βρέθηκαν στο θέατρο Παλλάς προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Το τρίτο στεφάνι”.

Η σχέση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου και του Κυριάκου Σκούρα μετρά πολύ λίγο καιρό αφού ο χωρισμός της ηθοποιού από τον σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη με τον οποίο υπήρξε σε σχέση για δυο χρόνια έγινε γνωστός μόλις τον περασμένο Σεπτέμβρη.

«Δεν είμαστε μαζί, διατηρούμε όμως εξαιρετικές φιλικές σχέσεις με πάρα πολλή αγάπη. Σαν άνθρωποι που αγαπήθηκαν, είναι ντροπή να μην ανταλλάσσεις μια κουβέντα με τον άνθρωπο που ήσουν τόσο καιρό» είχε πει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον χωρισμό της από τον Σωτήρη Χατζάκη.

Ο έρωτας όμως όπως φαίνεται δεν άργησε αν της χτυπήσει και πάλι την πόρτα αφού πλέον χαμογελά δίπλα στο πλευρό του Κυριάκου Σκούρα.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από την πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού.

Ποιος είναι ο Κυριάκος Σκούρας

Ο άνθρωπος που είναι στο πλευρό της ονομάζεται Κυριάκος Σκούρας. Το όνομά του είναι πολύ γνωστό τόσο στον επιχειρηματικό αλλά και τον αθλητικό χώρο. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έσωσε πριν από λίγα χρόνια τον Πανιώνιο από την οικονομική καταστροφή και βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας μέχρι τον περασμένο Ιούλιο- όταν και αποχώρησε. «Έχω δύο επιχειρήσεις και ο χρόνος μου, αλλά και οι εποχές δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω» δήλωνε το καλοκαίρι στην ιστοσελίδα panionianea.gr.

Στον επιχειρηματικό κλάδο το όνομα του είναι γνωστό από τη δεκαετία του 1980, καθώς θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους εκτελωνιστές της χώρας -η εταιρεία του δημιουργήθηκε το 1975 και τα γραφεία της βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά.

Επιπλέον είναι ιδιοκτήτης του The Ranch στο Σοφικό Κορινθίας, ένα από τα πιο γνωστά θεματικά πάρκα στην Ελλάδα, με παιδικές κατασκηνώσεις και δεκάδες συναρπαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους σε μία έκταση 330 στρεμμάτων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στον χώρο του τον αποκαλούν «βασιλιά της κατασκήνωσης».

Η γνωριμία και οι κοινές διακοπές

Η γνωριμία του Κυριάκου Σκούρα με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έγινε μέσω κοινών φίλων στις αρχές του καλοκαιριού (εκείνη είχε ήδη χωρίσει από τον χειμώνα με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη) και πολύ γρήγορα έγιναν κυριολεκτικά αχώριστοι. Τον Αύγουστο μάλιστα έκαναν διακοπές μαζί στα Δωδεκάνησα, ενώ εκείνος την είχε συνοδεύσει πρόσφατα και στην Κύπρο όπου εκείνη κάνει γυρίσματα για τη σειρά του Open, «Τελευταία ώρα».

Μέχρι σήμερα το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους και τα βράδια απολαμβάνουν να δειπνούν μόνοι ή με φίλους σε γνωστά εστιατόρια της πρωτεύουσας. Πληροφορίες πάντως λένε ότι πολύ σύντομα θα κάνουν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση.

Πηγή: tlife, okmag

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News