Αλέφαντος για Τσίπρα: “Γίγαντας, ο Θεός μας τον έφερε. Είναι ο Μέσι της πολιτικής”

23 Σεπτεμβρίου, 20157:25 ΠΜ

Ο Αλέφαντος ερωτεύτηκε τον Τσίπρα

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα. Και δηλώνει θαυμαστής του Τσίπρα. Με ποιον συγκρίνει τον Μεϊμαράκη, αν θεωρήσουμε ότι ο πρωθυπουργός, είναι σύμφωνα με τα λεγόμενα του, κάτι σαν τον Μέσι και τον Ρονάλντο

Ο Νίκος Αλέφαντος πήρε θέση και σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα που έφερε και πάλι στη θέση του πρωθυπουργού, τον Αλέξη Τσίπρα.

Αυτή τη φορά δεν δίστασε να κρύψει και την πολιτική του προτίμηση. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας “πολιτικός γίγαντας”, κάτι σαν τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ευχαριστεί “τον Θεό που μας τον έφερε”.

Όσο για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον παρομοίασε με τον “Λαγό του Παναθηναϊκού”.

Ακόμη ένα πολιτικό,μετεκλογικό αυτή τη φορά,έπος του Νικόλα Αλέφαντου.

Posted by Sta Dixtya on Tuesday, September 22, 2015

Για τη ΝΔ σχολίασε: “Βάλτε νέα παιδιά, φρέσκα πρόσωπα. Με τον Μεϊμαράκη θα πάτε; Που κλείνει τα μάτια όταν γελάει; Έχετε τρελαθεί;”.
Φυσικά, είχε ένα σχόλιο και για τη ΛΑ.Ε.:

“Πήγε να παραβγεί με τον Τσίπρα τον χαρισματικό, έχει μελετήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, καταπληκτικός, με το χέρι, στις βιντεοκασέτες σπίτι του, η φωνή καταπληκτική. Και ξεκινάς εσύ, ο Λαφαζάνης, η Κωνσταντοπούλου, ο Βαρουφάκης, ο Στρατούλης; Τι ξεκινάτε ρε; Το Σταυρό σας και να λέτε ο Θεός να τον έχει καλά.

Επτά βαθμούς μπροστά από τον Μεϊμαράκη πήγε. Εσύ δεν μπήκες στη Βουλή, 2,8% εγώ να βάλω σήμερα, 2,8% θα το πάρω! Αυτοί είναι 5-10-20 συγγενείς! Την Κωνσταντοπούλου δεν την ήξερε ούτε η μάνα της. Την έμαθε, πάει τώρα. Δεν θα τη βγάζει κανένα κανάλι, θα παρακαλάει”.

Πηγή: Sta Dixtya

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News