Αλαβάνος για Τσίπρα: «Και ο Ιησούς έπεσε έξω με την επιλογή του Ιούδα»

13 Δεκεμβρίου, 2018 5:11 ΜΜ
More videos

«Και ο Ιησούς έπεσε έξω με την επιλογή του Ιούδα, ήταν πλήρης αποτυχία» είπε για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, ο Άλεκος Αλαβάνος μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Πρόσθεσε δε, ότι «αυτή την προδοσία της Αριστεράς και της κοινωνίας δεν την έχει κάνει ο χειρότερος αντίπαλος μας με τόσο μεγάλη επιτυχία».

Επιπλέον, έκανε λόγο για «αυλές και μεσάζοντες» στην κυβέρνηση. Τόνισε ότι δεν του κάνουν εντύπωση αυτά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Μανώλη Πετσίτη και τις σχέσεις του με τον Νίκο Παππά και το Μαξίμου από την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησε τα βήματα των προηγούμενων κυβερνήσεων και μάλιστα στην χειρότερη μορφή.

Ο Αλέκος Αλαβάνος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «διεφθαρμένο κόμμα ως προς την πολιτική του ακεραιότητα γιατί εξαπάτησε τον ελληνικό λαό».

Επίσης, τόνισε ότι η συμφωνία των Πρεσπών επιβλήθηκε από τις ΗΠΑ και πρόσθεσε ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς ακολούθησαν την πιο αμερικανόδουλη πολιτική.

Χαρακτήρισε μάλιστα τον κ. Τσίπρα πολιτικό πραξικοπηματία αναφορικά με το δημοψήφισμα του 2015 και διερωτήθηκε τι έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε μας στο facebook: