Ακυρώθηκε η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Alpha

10 Δεκεμβρίου, 20203:39 ΜΜ
More videos

Η προγραμματισμένη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ οδεύει προς αναβολή.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος στα «Νέα» σήμερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει να δώσει συνέντευξη στον Alpha, αμέσως μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού τη Δευτέρα με τη διεύθυνση του σταθμού να ανταποκρίνεται θετικά.

«Η συνέντευξη ζητήθηκε από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα τη Δευτέρα, αμέσως μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η διεύθυνση του καναλιού είπε φυσικά ΟΚ, αλλά χθες από την Κουμουνδούρου ενημέρωσαν το κανάλι ότι ακυρώνεται η εμφάνιση του προέδρου. Γιατί ακυρώνεται; Πολύ απλά γιατί μπροστά στις κάμερες πώς να υποστηρίξεις το… 500άρικο τον μήνα ενοίκια για μια βίλα στο Σούνιο, και με την ανακαίνιση πληρωμένη. Δύσκολα, πολύ δύσκολα», τονίζει ο Γ. Παπαχρήστος.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι ενδιάμεσα προέκυψε και η 48ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ στα τηλεοπτικά κανάλια, κάτι που δυσχεραίνει την πραγματοποίηση της παραγωγής και όπως τονίζουν πηγές από την Κουμουνδουρου αποτέλεσε και τον λόγο για τον οποίο δεν έγινε η συνέντευξη.

Παράλληλα, τα απαράδεκτα σχόλια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Alpha και οι υπόνοιες περί χρηματισμού του Αντώνη Σρόιτερ και των δημοσιογράφων του καναλιού δημιούργησαν κακό κλίμα στη διεύθυνση του σταθμού, με αποτέλεσμα η Κουμουνδούρου να τρέξει να «μαζέψει» τον βουλευτή ο οποίος αργότερα κατέβασε τις επίμαχες αναρτήσεις και επιχείρησε να ανασκευάσει.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News