Ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων αρπάζουν χωρίς έλεος από άστεγο τον σκύλο του!

28 Σεπτεμβρίου, 2015 11:35 ΠΜ
More videos

Ένα βίντεο που δείχνει έναν ακτιβιστή για τα δικαιώματα των ζώων να αρπάζει από τα χέρια άστεγου ένα κουτάβι κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων.

Σύμφωνα με τον Independent, τρεις άνθρωποι από την Οργάνωση «Cause Animale Nord» πήραν τον σκύλο από τον άστεγο άνδρα μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών στο Παρίσι, καθώς το ζώο δεν ήταν εμβολιασμένο και υπήρχαν ανησυχίες ότι είχε ναρκωθεί ώστε να παραμένει ήσυχο.

enhanced-4994-1443373005-2

Την στιγμή που ένας από του ακτιβιστές άρπαξε το ζώο, μια γυναίκα προσπαθούσε να τους εμποδίσει, φωνάζοντας ότι αυτή η πράξη αντιβαίνει τον γαλλικό νόμο. Ο άστεγος άνδρας φαίνεται να κλαίει στην προσπάθειά του να σταματήσει τον άνδρα που άρπαξε το ζώο μέσα από τα χέρια του.

Victoria Phoque vous êtes la personne qui avait alerté l’association et qu’on voit sur la vidéo. Il faudrait peut être r…

Posted by Cause Animale Nord on Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

Το βίντεο -το οποίο σύντομα ανέβηκε στο διαδίκτυο- προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, με πολλούς να κατηγορούν την Οργάνωση ότι στέρησε την μοναδική συντροφιά του άνδρα. Η Οργάνωση με την σειρά της δικαιολόγησε την συγκεκριμένη πράξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας πως το σκυλί είναι χαρούμενο, καθώς δεν είναι δεμένο σε κάποιο λουρί, ενώ πρόκειται να δοθεί για υιοθεσία.

Un SDF qui a perdu son chien à Paris cause de “Cause Animale N…Trois personnes qui représentent de l’association “Cause Animale Nord” et qui représentent aussi La Loi , ils ont pris violemment , sans pitié un SDF son ami – un petit chien, même ce SDF a pleuré auprès eux et il a supplié ces trois personnes ! J’étais sous le choc quand j’ai vu cette scène en pleine rue de Paris et aussi dans le premier jour de Patrimoine Européen ! #CauseAnimaleNord

Posted by Nghi Le Duc on Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως συγκεντρώνονται υπογραφές στο διαδίκτυο με στόχο να αποδειχτεί εάν το σκυλί ήταν όντως ναρκωμένο.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: