Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΕλενα Ακρίτα: 'Σήμερα βουλώνουμε στόματα' - Οι ανείσπρακτες επιταγές της σύνταξης του...

Ελενα Ακρίτα: ‘Σήμερα βουλώνουμε στόματα’ – Οι ανείσπρακτες επιταγές της σύνταξης του πατέρα της

Με μια ανάρτηση στο facebook η Ελενα Ακρίτα απαντά στον Χρήστο Παππα της Χρυσής Αυγής, για τη σύνταξη του πατέρα της Λουκή Ακρίτα που κατηγορήθηκε ότι εισέπραττε μετά τον θάνατό του.

Σήμερα, η Ελενα Ακρίτα αποφάσισε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες των επιταγών από τη σύνταξη του πατέρα της τις οποίες δεν εισέπραξε ποτέ για να “βουλώσει στόματα” όπως η ίδια έγραψε στο facebook.

Δείτε τι γράφει στην ανάρτησή της:

Σήμερα βουλώνουμε στόματα. Για το νόμιμον της σύνταξης του πατέρα μου Λουκή Ακρίτα τα είπαμε πριν οκτω χρόνια. Ας πούμε και για το ηθικόν για να το βουλώσουν ορισμένοι.

Το 2012, ο ναζί δολοφόνος χαρακτήρων Χρήστος Παππάς εκτόξευσε λάσπη στο πρόσωπό μου διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, επειδή τους ‘ενοχλούσα’.

Η τιμητική αυτή συνταξη δόθηκε το 1964 από τον Γεώργιο Παπανδρέου και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τότε Υπουργο Οικονομικών. Διακόπηκε το 1967 από την χούντα και την επανέφερε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1974. Το 2012 ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, με έγγραφα και ντοκουμέντα απέδειξε την νομιμότητα της.

Αυτά περι νομίμου.

Πάμε τώρα στο ηθικό.

Δημοσιοποιώ φωτογραφίες συντάξεων μου που δεν εισέπραξα ποτέ. Όπως θα δείτε στο πίσω μέρος, οι επιταγές δεν έχουν ούτε την υπογραφή μου, ούτε αριθμό ταυτότητας, ούτε σφραγίδα τράπεζας.

Δεν είχα πρόθεση να το δημοσιοποιήσω. Θεωρούσα πως αξιακός μου κώδικας αφορά εμένα και άλλον κανέναν. Όμως το κακό παράγινε. Η οικογένεια μου κι εγώ τραβήξαμε πολλά από αυτούς τους εγκληματίες και τον όχλο – ναι, όχλος! – που τους ακολουθεί.

Tις ανεξόφλητες επιταγές αφιερώνω στους περί ‘νόμιμου και ηθικού’ συκοφάντες μου. Γιατί οι αληθινοί φίλοι, διαδικτυακοί και μη, δεν αμφέβαλαν ποτέ για μένα. Και ειλικρινά θα με βοηθούσε πολύ αν κοινοποιούσαν την ανάρτηση μου για να τελειώνουμε με τα καθάρματα.

Υ.Γ. Το ποσόν που αναγράφεται είναι σε δραχμές και αντιστοιχεί σε περίπου 450-480 ευρώ σημερινά.

ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ

 

ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ

 

ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ
ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ

Η ανάρτηση στο facebook:

Τα πιο σημαντικά