Ακρίτα κατά Βασιλακόπουλου: «Μπαίνεις χωρίς βεβαίωση κι απαιτείς να έχουν οι άλλοι; Σοβαρά τώρα;»

1 Νοεμβρίου, 202112:17 ΜΜ

Η Έλενα Ακρίτα εξέφρασε τις απορίες της για το περιστατικό του προπηλακισμού του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα.

Αιχμές για τη στάση του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου και το όλο περιστατικό του προπηλακισμού του σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα αφήνει σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας, μέσω μιας σειράς ερωτημάτων, αναφέρεται σε ανώνυμη φαρμακευτική εταιρεία, η οποία φέρεται να πλήρωσε το τραπέζι του κ. Βασιλακόπουλου και των συναδέλφων του.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι υπάλληλοι της συγκεκριμένης φαρμακευτικής εταιρείας είχαν πάρει τηλέφωνο εκ των προτέρων στην ταβέρνα και είχαν ζητήσει να μη γίνει έλεγχος των πιστοποιητικών.

Αν και δεν είναι γνωστό πώς ήρθαν στην κατοχή της κ. Ακρίτα αυτές οι πληροφορίες, η ίδια κατηγορεί τον καθηγητή Πνευμονολογίας και τους υπόλοιπους ειδικούς που ήταν μαζί του, επειδή αποδέχτηκαν να μπουν στο κατάστημα χωρίς να τους γίνει πρώτα έλεγχος, ενώ όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες είναι αναγκασμένοι να υπακούουν σε συγκεκριμένα μέτρα.

«Όταν από το πρωί μέχρι το βράδυ ο κ. Βασιλακόπουλος ξημεροβραδιάζεται στα κανάλια και μάς κουνάει αυστηρά το δάχτυλο για τα μέτρα προστασίας, δεν θα έπρεπε εκείνος πρώτος να αποδείξει τα της γυναίκας του Καίσαρα;» γράφει στην ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα, ενώ πιο κάτω επισημαίνει: «Μπαίνεις χωρίς βεβαίωση κι απαιτείς να έχουν οι άλλοι; Σοβαρά τώρα;»

Στη συνέχεια, η κ. Ακρίτα επιτίθεται στον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο για τη δήλωσή του ότι σκέφτεται να ζητήσει αστυνομική προστασία.

«Όταν κοιτάς αν το κούτελο του απέναντι είναι λερωμένο, πρέπει πρώτα να σιγουρευτείς ότι το δικό σου είναι καθαρό» καταλήγει στην ανάρτησή της, τονίζοντας ότι καταδικάζει και τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας εφόσον πράγματι χειροδίκησαν.

«Με τα λεωφορεία που είναι σαρδελοποιημενα δεν είδα να συγκινείται ο κ. Βασιλακόπουλος» σημειώνει σε σχόλιο στην ίδια ανάρτηση η Έλενα Ακρίτα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News