Ακρίτα κατά Θεοφανίας Παπαθωμά: «Δεν είναι δυνατόν μία γυναίκα να λέει ότι ρόλος της γυναίκας είναι να υποτάσσουμε τη ζωή μας σε παλιακά “πρέπει”»

20 Οκτωβρίου, 2021 10:47 ΜΜ
More videos

Η Έλενα Ακρίτα αποφάσισε να αφήσει για λίγο τον γραπτό λόγο και καταπιάστηκε με τον κόσμο των podcasts.

Η συγγραφέας και σεναριογράφος έκανε την αρχή της μέσω του site news247.gr και εξέθεσε απόψεις που αναμφίβολα θα συζητηθούν και θα προκαλέσουν.

Μίλησε για πολλά, όπως για το πώς νιώθουν οι γυναίκες άνω των 50, ενώ σχολίασε τις δυσάρεστες εξελίξεις σχετικά με την υγεία της Φώφης Γεννηματά και της Ντόρας Μπακογιάννη.

Από το μικροσκόπιό της δεν ξέφυγε το άγαλμα της Κάλλας στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου που προκάλεσε αμφίθυμες αντιδράσεις. Σε εκείνη για παράδειγμα είπε πως θυμίζει “ντύσιμο Φλωρινιώτη”.

Τέλος, έθιξε και τις πρόσφατες δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά, η οποία είχε επισημάνει ότι μία γυναίκα οφείλει να αφοσιώνεται στον άνδρα της.

Η δηκτική ατάκα με την οποία ανταποκρίθηκε η Έλενα Ακρίτα ήταν ότι «Δεν είναι δυνατόν μία γυναίκα να λέει ότι ρόλος της γυναίκας είναι να υποτάσσουμε τη ζωή μας σε παλιακά “πρέπει”». Ο ρόλος της δεν είναι να αφοσιώνεται στον άνδρα αλλά να συμπορεύεται με τον άνδρα».

Ακούστε όλα όσα είπε: