Ακρίτα κατά Μητσοτάκη: «Διακοπάρει με όλο το σόι στην Ήπειρο και 20.000 κρούσματα»

28 Δεκεμβρίου, 202110:36 ΜΜ
More videos

«Ο χειρότερος πρωθυπουργός από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, περνάει καλά στα καμαρίνια κι αυτό βγαίνει προς τις ΜΕΘ» γράφει καυστικά η δημοσιογράφος.

Την αιχμηρή της πένα επιστράτευσε για μία ακόμη φορά η Έλενα Ακρίτα, ασκώντας δριμύτατη κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η οποία δείχνει να ξεφεύγει.

Την ώρα λοιπόν που τα νέα κρούσματα αναμένεται σπάσουν κάθε ρεκόρ, σήμερα Τρίτη (28/12), αγγίζοντας ή ακόμα και ξεπερνώντας τα 20.000, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ο πρωθυπουργός κάνει διακοπές στην Ήπειρο με όλο του το σόι.

Η Έλενα Ακρίτα δεν διστάζει μάλιστα να χαρακτηρίσει τον Μητσοτάκη ως τον χειρότερο πρωθυπουργό από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, σημειώνοντας καυστικά πως περνάει καλά στα καμαρίνια κι αυτό βγαίνει προς τις ΜΕΘ

Αφού κάνει, επίσης, λόγο για αναλγησία και «μέγα ρεζιλίκι», διευκρινίζει ότι μπορεί η φωτογραφία του πρωθυπουργού με την οικογένειά του να είναι από το 2019, ωστόσο σχολιάζει με νόημα πως «τα ίδια και φέτος σαν να μην έχει μεσολαβήσει τίποτα αυτά τα δυο χρόνια»…

«Ο Μητσοτάκης με όλο του το σόι διακοπάρει στην Ήπειρο. Με 20.000 κρούσματα στη χώρα που κυβερνά, ο ανάλγητος αυτός πολιτικός, ο χειρότερος πρωθυπουργός από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, περνάει καλά στα καμαρίνια κι αυτό βγαίνει προς τις ΜΕΘ. Ρεζιλίκι. Μέγα. Η φωτό του 2019. Τα ίδια και φέτος σαν να μην έχει μεσολαβήσει τίποτα αυτά τα δυο χρόνια» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Facebook.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News