Ακρίτα: «Η Σακελλαροπούλου στο πλευρό του Τραμπ»

16 Μαΐου, 20211:31 ΜΜ
More videos

Φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας στον φράχτη του Έβρου Μεταξύ αυτών και την Έλενα Ακρίτα, η οποία εξέφρασε την «ντροπή» της για την Πρόεδρο, κάνοντας μάλιστα ευθεία σύγκριση της με τον Ντόναλντ Τραμπ!

Η κυρία Σακελλαροπούλου, μεταξύ άλλων, ανέφερε μιλώντας από το μέρος όπου τον περασμένο Μάρτιο οι ελληνικές δυνάμεις κατάφεραν να αποτρέψουν την μαζική εισροή μεταναστών:

«Ελπίζω και εύχομαι γεγονότα όπως αυτά που έζησαν οι ακρίτες μας το 2020 με την εργαλειοποίηση της δυστυχίας κατατρεγμένων ανθρώπων να μην επαναληφθούν. Και η καλύτερη εγγύηση για αυτό είναι η αποφασιστικότητα, η ετοιμότητα και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διακατέχουν το προσωπικό των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που έχουν αναλάβει τη φύλαξη των συνόρων μας, που είναι ταυτόχρονα και σύνορα της Ευρώπης».

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε:

«Η εικόνα της Προέδρου της Δημοκρατίας μπροστά στο ‘αποτρεπτικό τείχος’ του Έβρου ευθέως παραπέμπει στην εικόνα Τραμπ μπροστά στο αποτρεπτικό τείχος στο Τέξας. Και οι δυο αυτοί φράχτες δεν χτίστηκαν τόσο για να κρατήσουν έξω τους ‘ξένους’, όσο για να χαϊδέψουν με τον συμβολισμό τους τα αυτιά ενός ακροδεξιού φοβικού ακροατηρίου.
Κι επειδή μια εικόνα χίλιες λέξεις, η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου με την κίνηση της αυτή, διάλεξε στρατόπεδο και τοποθετήθηκε ιστορικά στο πλευρό του Τραμπ. Δυστυχώς, η γλυκύτατη Καλυψώ όσο κι αν ποζάρει στα ΜΜΕ, δεν μπορεί επικοινωνιακά να καλύψει και αυτή τη ντροπή»

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News