Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΑκρίτα: Γιατί ψήφισα δεξιό δήμαρχο στην περιοχή μου

Ακρίτα: Γιατί ψήφισα δεξιό δήμαρχο στην περιοχή μου

Τους λόγους για τους οποίους ψήφισε δεξιό δήμαρχο στις αυτοδιοικητικές εκλογές στη Φιλοθέη, όπου διαμένει και ασκεί το εκλογικό της δικαίωμα, εξήγησε, με ανάρτησή της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα.

«Πιστεύω και τιμώ τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών. Ψηφίζω τον καλύτερο για την γειτονιά μου κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει», έγραψε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, μεταφέροντας την απάντηση που έδωσε σε φίλο της, όταν τη ρώτησε για το τι ψήφισε στις εκλογές.

Η Έλενα Ακρίτα μάλιστα, προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας ότι αν ασκούσε το εκλογικό της δικαίωμα στην Πάτρα θα ψήφισε τον εκλεγμένο δήμαρχο με τη στήριξη του ΚΚΕ Κώστα Πελετίδη, στο Χαλάνδρι τον Σίμο Ρούσσο, που είχε τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στα Τρίκαλα, στις προηγούμενες εκλογές, τον νυν υπουργό Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και πρώην πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου. «Ψηφίζω ανεξάρτητα από κόμματα εκτός από τα φασιστικά», έγραψε.

Αναλυτικά η ανάρτησή της Έλενας Ακρίτα

Με ρώτησε φίλος γιατί ψήφισα δεξιό δήμαρχο στον περιοχή μου. Απάντησα αυτό.

«Πιστεύω και τιμώ τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών. Ψηφίζω τον καλύτερο για την γειτονιά μου κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Στην Πάτρα θα ψήφιζα Πελετιδη, στο Χαλάνδρι Ρούσσο, στα Τρίκαλα Παπαστεργίου (στις προηγουμενες εκλογές) και στη Φιλοθεη τον δήμαρχο που έκανε τη γειτονιά μου καλύτερη».

Ψηφίζω ανεξάρτητα από κόμματα εκτός από τα φασιστικά.

Τα πιο σημαντικά