Ακόμη και ο ίδιος ο ΑΝΤ1 έκραξε το Game of Love

8 Μαΐου, 20181:58 ΜΜ

Ένα βήμα παραπέρα στο κομμάτι των ερωτικών ριάλιτι πήγε το Game Of Love που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο. Οι παρουσιαστές του Πρωινού κλήθηκαν να σχολιάσουν τα όσα είδαν στις οθόνες τους και τα σχόλια τους κάθε άλλο παρά κολακευτικά ήταν.

«Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι που το χθεσινό, που ήταν και πρεμιέρα θεωρείται το πιο light. Εγώ αυτό έχω καταλάβει και ο Χριστόπουλος αυτό είπε χθες», είπε η Φαίη Σκορδά εκφράζοντας την ανησυχία της. «Στο συγκεκριμένο είναι όλο το ριάλιτι γύρω από το σεξ. Αυτό κατάλαβα χθες. Που εμένα, δεν με αφορά. Και δεν με αφορά και να το βλέπω. Σαν Φαίη. Το ένα ζευγάρι που είναι μέσα το έχω συναντήσει. Έπαθα σοκ όταν τους είδα. Πώς πας εκεί και το κάνεις αυτό; Για να δέχεσαι να μπαίνεις στην πισίνα και να αγκαλιάζε με έναν άνθρωπο που τον έχει δει τρία λεπτά ξέρεις τι θα ακολουθήσει… Έβλεπα κάτι αγόρια με έναν τρόπο χυδαίο, ή λιγότερο χυδαίο να προσεγγίζουν τα κορίτσια. Δεν μου αρέσει», ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

«Έβλεπα να περνάει από μπροστά μου ο Αγγελόπουλος και η Σπυροπούλου και να μου λένε «τώρα σε θέλω, τι θα πεις; Τώρα θα τα πληρώσεις όλα…Αυτό δεν είναι φλερτ. Είναι ωμό πράγμα.», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κλεοπάτρα Πατλάκη καθώς μοιραζόταν με τους τηλεθεατές το πόσο δύσκολο της ήταν να το παρακολουθήσει και να πρέπει να σχολιάσει για αυτό.

Game of Love: Η ανακοίνωση του Χριστόπουλου που σόκαρε τα ζευγάρια!
«Μοιάζει με προκαταρκτικό σε ταινία του Σειρηνάκη. Είναι συνολική ευθύνη όλων των καναλιών για το ότι αύριο και μεθαύριο τα παιδιά θα ξέρουν τον Δώρο, την Πολυάνα, την Σαμάνθα. Είναι ευθύνη και της τηλεόρασης. Αυτό δεν είναι ψυχαγωγία. Η εμπορευματοποίηση της αγάπης και του έρωτα είναι τραγική! Δεν μπορεί τα παιδιά να ξέρουν ότι μπορούν να εμπορευτούν την αγάπη και τον έρωτα και να το βλέπουν. Είναι τραγικό να συμβαίνει στην τηλεόραση», ξέσπασε ο Άρης Καβατζίκης.

Ενώ λίγο αργότερα η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Καταλάβαμε ότι το ριάλιτι έχει να κάνει με το σεξ. Επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε την αναπαραγωγή των αποσπασμάτων για να καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει στο παιχνίδι, άσχετα με το πως θα πάει, δεν μπορούμε, γιατί δεν το θέλω κι εγώ.»

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News