Ακόμα και η Αστυνομία έβγαλε το καπέλο σε μαθητές γι’ αυτή τη φάρσα

23 Μαΐου, 201810:52 ΠΜ
More videos

Τη φάρσα αυτή θα τη θυμούνται για πολλά χρόνια, τόσο οι καθηγητές του Λυκείου στο Κάμπερλαντ, στη μικρή πόλη του Ουισκόνσιν στις ΗΠΑ, όσο και η Αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο για να αντιμετωπίσει το… έκτακτο περιστατικό!

Οι τελειόφοιτοι κάρφωσαν ένα αμάξι στον τοίχο του γραφείου του διευθυντή του σχολείου και άνοιξαν μια μεγάλη μαύρη τρύπα. Φυσικά και δεν ήταν πρόσκρουση, αλλά η καθιερωμένη φάρσα τελειόφοιτων στα αμερικανικά σχολεία.

Το αστυνομικό τμήμα, στη σελίδα του στο Facebook, έγραψε: «Βγάζουμε το καπέλο στην Τάξη του 2018 του Λυκείου για τη φάρσα τελειοφοίτων. Συγχαρητήρια στην Τάξη του 2018 για μια από τις καλύτερες φάρσες τελειόφοιτων που έχει δει το Λύκειο του Κάμπερλαντ. Συγχαρητήρια σε όλους τους τελειόφοιτους που αποφοιτούν».

Οι τελειόφοιτοι πήραν ένα παλιό άσπρο αμάξι, και χρησιμοποιώντας μαύρη κολλητική ταινία και μαύρο μουσαμά, το έκαναν να μοιάζει ότι καρφώθηκε στον τοίχο. Έβαλαν και τούβλα που κατά την πρόσκρουση τινάχτηκαν απ’ τον κατεστραμμένο τοίχο.

Στα παράθυρα του αυτοκινήτου είχαν γράψει συνθήματα: «C-ya May 19, 2018! (See you, May 19, 2018, Τα λέμε 19 Μαΐου του 2018)» και «CHS Class of 2018 We’re Busting Out (Τάξη του 2018 στο Λύκειο του Κάμπερλαντ Φεύγουμε, χαλώντας)».

tnkqxvfh

«Καλή δουλειά, τελειόφοιτοι!» έγραψαν στη δική τους σελίδα οι υπεύθυνοι της κοινότητας. «Μας είχατε όλους με νεύρα τεντωμένα, σήμερα το πρωί!». Και συμπλήρωσαν ότι «στη φάρσα δεν περιλαμβανόταν καμία φθορά των κτιριακών εγκαταστάσεων του σχολείου, γι’ αυτό και την ξεχώρισε η αστυνομία».

Ο Ritchie Narges, ο διευθυντής του σχολείου, αυτό που βρήκε να πει ήταν πόσο εντυπωσιάστηκε με την ταχύτητα με την οποία οι μαθητές σκηνοθέτησαν τη φάρσα. «Σε οκτώ λεπτά έστησαν αυτή τη σκηνή ψεύτικης σύγκρουσης!» είπε στο CNN.

emu931bhba3sb883

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News