Ακόμα δεν μπήκε: Τέλος από το Survivor 5 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

30 Μαρτίου, 2022 12:33 ΜΜ
More videos

Survivor spoiler 30/03: Δεν αναμένεται να έχει και πολύ μέλλον ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor 5 με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Όχι δεν πρόκειται να φύγει οικειοθελώς ο νέος παίκτης των Μαχητών, όμως θεωρείται δεδομένο πως από την επόμενη κιόλας βδομάδα θα είναι συνεχώς στον τάκο και υποψήφιος προς αποχώρηση, καθώς ΟΛΟΙ έχουν πρόβλημα μαζί του.

Αρχικά ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας που εξέφρασε την δυσαρέσκειά του με τον κομμωτή και χτες είδαμε όλη την ομάδα απέναντί του. Ακόμα και τα κορίτσια που τα είχε καλά μέχρι σήμερα, όπως η Σοφιάννα Αβραμάκη και η Μαίη Εμμανουηλίδου!

Συγκεκριμένα η ατάκα του Κωνσταντίνου πως δεν τον ενδιέφερε πως έχασαν το έπαθλο φαγητού, αλλά τον απασχόλησε το Twitter και τι γράφει ο κόσμος για εκείνον έκαναν έξαλλους όλους τους παίκτες της ομάδας. Και εδώ που το λέμε λογικό γιατί μιλάμε για παιδιά που είναι στο Survivor κάτι παραπάνω από 3 μήνες, χωρίς ιδιαίτερο φαγητό και άθλιες συνθήκες διαβίωσης.

Θυμίζουμε πως την πρώτη εβδομάδα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ως νέος παίκτης είχε ασυλία, ωστόσο από την επόμενη μπορεί κανονικά να ψηφιστεί όπως και θα γίνει. Εφόσον δηλαδή δεν κερδίζει ατομική ασυλία ο κομμωτής θα είναι συνέχεια στον τάκο και ταυτόχρονα υποψήφιος προς αποχώρηση! Επίσης δεν πιστεύουμε πως έχει κάνει ιδιαίτερο “γκελ” στο τηλεοπτικό κοινό και θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει από το ριάλιτι, μόλις 10 μέρες μετά την είσοδό του στο παιχνίδι…Ας πρόσεχε…

Το μόνο δηλαδή που σώζει τον Κωνσταντίνο Εμμανούηλ είναι να κάνουν ξανά το 2/2 οι Μαχητές την άλλη εβδομάδα στις ασυλίες, που βάση στατιστικής θεωρείται απίθανο! Λέτε λοιπόν να έφτασε η ώρα του; Εδώ που τα λέμε φαντάζει ως το ξεκάθαρο φαβορί για να αποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα από το Survivor 5! Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποιος παίκτης θα αποχωρήσει τελικά σήμερα, μετά από ένα τεράστιο ντέρμπι… Μείνετε συντονισμένοι…