Άκης Τσοχατζόπουλος: Συγκλονίζει η φωτογραφία του από το νοσοκομείο -Το συγκινητικό μήνυμα της Βίκυς Σταμάτη

6 Σεπτεμβρίου, 20204:26 ΜΜ
More videos

Μια φωτογραφία με τον Άκη Τσοχατζόπουλο από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται μαζί με ένα συγκινητικό μήνυμα ανέβασε η σύζυγός του, Βίκυ, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Όπως θα δείτε και εσείς ο πρώην υπουργός, είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του δωματίου του νοσοκομείου με τη σύζυγό του να “ευχαριστεί θερμά” το προσωπικό του Σισμανόγλειου, για την φροντίδα στην Άκη Τσοχατζόπουλο.

Μάλιστα η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου μεταφέρει και την ευγνωμοσύνη που αισθάνεται και ο ίδιος ο πρώην υπουργός απέναντι στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσομείου.

Ειδικότερα, η Βίκυ Σταμάτη γράφει στην ανάρτησή της:

“Ευχαριστώ Θερμά το Σισμανόγλειο και τους Εκπροσώπους του, Γιατρούς και Νοσηλευτές !!!!!!!! Ευχαριστώ μια λέξη που εμπεριέχει τα πάντα !!!! Με όση δύναμη του έχει απομείνει αισθάνεστε απεριόριστη ευγνωμοσύνη και ο ίδιος”.

Άκης Τσοχατζόπουλος

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε εισαχθεί στις αρχές Αυγούστου στη Β’ Πνευμολογική Κλινική του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου με βαριά πνευμονία. Ο πρώην υπουργός είχε υποβληθεί και σε τεστ για κορονοϊό το οποίο είχε βγει αρνητικό.

Μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη- Τσοχατζοπούλου, είχε δηλώσει:

“Η οικογένειά μας δοκιμάζεται για μίαν ακόμα φορά. Όλα αυτά, που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Άκη.

Αυτήν την στιγμή, όπως γνωρίζετε, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, είναι ωστόσο αγωνιστής, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα.

Με την βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε”.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News