Αϊβάζης για Κορινθίου: «Ο κάθε άντρας πρέπει να συμπαραστέκεται στη γυναίκα του»

12 Μαρτίου, 2018 4:48 ΜΜ
More videos

Με πολύ συγκινητικά λόγια μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης για την γυναίκα του, Μαρία Κορινθίου στα παρασκήνια του Dancing with the Stars!

Η περασμένη Παρασκευή είχε πολύ μεγάλες συγκινήσεις στο γνωστό σόου χορού του ΑΝΤ1. Οι παίκτες χόρεψαν για δικούς τους ιδιαίτερους σκοπούς του οποίους θέλησαν να κάνουν γνωστούς.

Συνεπώς, η Μαρία Κορινθίου χόρεψε για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε, όταν είχε φέρει στον κόσμο την κορούλα της.

Για εκείνη την δύσκολη περίοδο της ζωής τους είπε κάποια λόγια και ο Γιάννης Αϊβάζης:

«Πάντα συγκινούμαι με τις γυναίκες μου. Είτε με τη μικρή είτε με τη μεγάλη… Εμένα στη ζωή μου δεν έχουν να μου πουν τίποτα ούτε οι απολαύσεις, ούτε οι διασημότητες, ούτε τα χρήματα ούτε τίποτα. Εφόσον έχω στη ζωή μου αυτά τα τελευταία 11 χρόνια τη Μαρία και έχω δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, όλα τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν. Πρώτη προτεραιότητα όταν ξυπνάω και τελευταία όταν κοιμηθώ είναι πάντα να τους λούζουν τα φώτα της ζωής».

Αναφορικά με τις δηλώσεις της συζύγου του, πως ήταν αυτός που της στάθηκε όσο κανείς άλλος, ο ηθοποιός εμφανώς συγκινημένος δήλωσε: «Αλίμονό μου αν δεν ήμουν δίπλα της. Ο κάθε άντρας πρέπει να συμπαραστέκεται στη γυναίκα του στα εύκολα και στα δύσκολα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο facebook: