Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΑίσιο τέλος για τον 2χρονο που είχε αρπάξει ο πατέρας του -...

Αίσιο τέλος για τον 2χρονο που είχε αρπάξει ο πατέρας του – Για ποιο λόγο είπε ότι το έκανε

Η περιπέτεια του Γιώργου Λυμπερόπουλου, 2 ετών έληξε καθώς το παιδί βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε προχωρήσει στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas κατόπιν εισαγγελικής εντολής στις 5/10/2023.

Με ανάρτησή του στη σελίδα του «Χαμόγελου του Παιδιού» εξηγεί αναλυτικά τους λόγους που οδηγήθηκε στην πράξη του

Με μια ανάρτηση στη σελίδα του «Χαμόγελου του Παιδιού», ο πατέρας του 2 ετών Γιώργου Λυμπερόπουλου, που για χάρη του ενεργοποιήθηκε από τις 26/8 Missing Alert για γονική αρπαγή, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη της αρπαγής του μικρού παιδιού.

Στο μήνυμα του ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή, για την οποία όπως αναφέρει, έφτασε στο σημείο να αισθάνεται πως δεν είχε άλλη επιλογή: «Σίγουρα ο λόγος που έγινε η αναδημοσίευση δεν είναι για το ότι το παιδί κινδυνεύει. Μη μου απαντήσετε πάλι εντολή εισαγγελέα γιατί όταν επί μήνες πήγαινα στην εισαγγελία και σε όλους τους αρμόδιους φορείς, ακόμα και από εσάς είχα ζητήσει να παρέμβετε, που υποτίθεται αυτό κάνετε όταν υπάρχει καταγγελία για ανήλικο να εξεταστεί η αίτηση μου, άμεσα δεν ανταποκρίθηκε κανένας. Τώρα ξαφνικά όλοι ενεργοποιούνται. Όσο υπάρχουν δικηγόροι που προσπαθούν να αποξενώσουν τον ένα γονέα με ψευδείς μηνύσεις και καταγγελίες και δικαστές που δεν τηρούν τον νόμο και κάνουν διακρίσεις δεν θα σταματήσει να βιάζεται η ψυχή των παιδιών μας. Όταν δει κάποιος τα στοιχεία που θα του δώσουμε να μου απαντήσει αν θα έκανε το ίδιο, αφού το σύστημα κωλυσιεργεί. Στους διαχειριστές της σελίδες να πω ότι δεν υπάρχει λόγος να σβήνετε τα σχόλια».

H ανάρτηση στο «Χαμόγελο του Παιδιού»:

Στο μήνυμα του πατέρα δέχτηκε να απαντήσει και ένα μέλος του «Χαμόγελου του Παιδιού» η οποία τον προτρέπει να κάνει το σωστό και να εμφανιστεί στις Αρχές: «Ο σοφός λαός λέει ‘καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται’, αφού ισχυρίζεστε πως έχετε στην κατοχή σας στοιχεία που δικαιολογούν και νομιμοποιούν την πράξη σας, να τα παρουσιάσετε στις αρχές και όχι να κρύβεστε και να παραβιάζετε δικαστικές αποφάσεις.

Εάν δεν επιθυμείτε να βιάζεται η ψυχή του ανήλικου τέκνου σας θα έπρεπε πρώτος από όλους εσείς να μην το πράττετε στερώντας του την επικοινωνία με την μητέρα του. Αλήθεια εσείς στερηθήκατε ποτέ την αγκαλιά της μητέρας σας σε τόσο τρυφερή ηλικία; Δεν το νομίζω! Στερηθήκατε το άκουσμα της φωνής της; Όχι βέβαια! Ακόμα και τώρα έχετε καθημερινή επικοινωνία μαζί της. Εάν σας δυσαρεστούν οι συνεχείς κοινοποιήσεις και οι αναδημοσιεύσεις γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε! Παρουσιαστείτε στις αρχές και προσκομίστε τα αδιάσειστα στοιχεία σας, όλο και κάποιος δικαστής που τηρεί τον νόμο (υπέρ σας) θα βρεθεί!».

Ο διάλογος του πατέρα με το μέλος του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

fbpost_exafanisi

Τα πιο σημαντικά