Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΑίγινα: Η 20χρονη που βρέθηκε κρεμασμένη είχε καταγγείλει τη μητέρα της για...

Αίγινα: Η 20χρονη που βρέθηκε κρεμασμένη είχε καταγγείλει τη μητέρα της για ενδοοικογενειακή βία

Το 2014 οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει τη μητέρα της, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αίγινας, από την υπόθεση του θανάτου της 20χρονης Μαρίας, την οποία βρήκε η μητέρα της την Κυριακή το πρωί κρεμασμένη σε δέντρο στην αυλή του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 20χρονη κοπέλα ήταν ένα κορίτσι δραστήριο και χαμογελαστό, γεμάτη αγάπη για τη ζωή και η οποία δεν έδειχνε καθόλου πως αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, τα οποία θα την οδηγούσαν στο απονενοημένο διάβημα, το οποίο -μέχρι στιγμής- μοιάζει ως η επικρατέστερη εκδοχή για τον θάνατό της.

Είχε καταγγείλει τη μητέρα της για εξύβριση

Καθώς τα στόματα στο μικρό νησί του Αργοσαρωνικού ανοίγουν, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ένα νέο στοιχείο είναι πως, τον Ιούνιο του 2014, η ανήλικη τότε Μαρία, είχε μεταβεί -στις 7 το πρωί, μάλιστα- στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της και κατήγγειλε τη μητέρα της για εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία.

Τότε, οι αστυνομικοί έσπευσαν και συνέλαβαν τη μητέρα της, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Επίσης, πριν από μερικούς μήνες, γείτονες της 20χρονης άκουγαν συχνά τσακωμούς ανάμεσα σε εκείνη, τη μητέρα της και τον σύντροφο της τελευταίας, με διαλόγους πολύ έντονους.

Σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, τελευταία φορά που η μάνα της και ο σύντροφός της, την είχαν μαλώσει, ήταν μερικές μέρες πριν βρεθεί νεκρή, δεμένη με σύρμα σε ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού της.

Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχαν πετάξει τα ρούχα της έξω από το σπίτι τους και της φώναζαν να φύγει από εκεί.

Άξιο αναφοράς είναι και το περιστατικό του έντονου τσακωμού ανάμεσα στον πατέρα της 20χρονης και τη μητέρα της, που σημειώθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου μετέφεραν το άψυχο σώμα του παιδιού τους, με τον πατέρα της κοπέλας να κατηγορεί για τον θάνατό της την ίδια της τη μάνα.

Άφαντος ο σύντροφος της μητέρας

Να σημειωθεί πως ο σύντροφος της μητέρας είναι άφαντος και οι Αρχές τον αναζητούν, καθώς θεωρείται πρόσωπο-«κλειδί», μιας και μεταξύ τους είχαν πολλές διαφορές.

Σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους της γειτονιάς, οι δύο μεγαλύτερες αδερφές της Μαρίας έχουν φύγει από το σπίτι, με τη μία εξ αυτών να είναι παντρεμένη.

Τα πιο σημαντικά