Αιγάλεω: Την απόλυτη φρίκη στα χέρια ληστών έζησε ηλικιωμένη – Περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές

16 Φεβρουαρίου, 202212:35 ΜΜ
More videos

Θύμα άγριας επίθεσης από ληστές έπεσε μία ηλικιωμένη στον Ασπρόπυργο. Με εμφανή τα σημάδια από την κακοποίηση στο πρόσωπο η κ. Χρυσούλα μίλησε στην ΕΡΤ για την τρομακτική περιπέτεια και τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Δείτε το βίντεο:

Δείχνοντας απίστευτη βιαιότητα ο αδίστακτος ληστής, που παραμόνευε την ώρα που η ηλικιωμένη έμπαινε στο σπίτι της, της προξένησε μώλωπες από τα χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα, παρά το γεγονός ότι το θύμα της ληστείας δεν αντιστάθηκε.

«Τα λεφτά σου, τα λεφτά σου φώναζε μπαίνοντας στο σπίτι», δήλωσε η ηλικιωμένη η οποία κατάφερε να συρθεί μέχρι την πόρτα και να φωνάξει για βοήθεια την ώρα που ο ληστής έψαχνε στα δωμάτια για κλοπιμαία.

«Ήταν τέσσερα – πέντε άτομα. Αν ερχόντουσαν και άλλοι θα με σκότωναν», δήλωσε εμφανώς σοκαρισμένη η ηλικιωμένη. Σε μια συγκλονιστική μαρτυρία η κ. Χρυσούλα περιέγραψε πώς ο δράστης της έκλεισε το στόμα για να μην ακουστεί στη γειτονιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι κινήσεις των ληστών έχουν καταγραφεί από κάμερες και η αστυνομία είναι στα ίχνη τους καθώς έχει βρεθεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος με το οποίο διέφυγαν.

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Στάμου | ertnews.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News