Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΑίας Μανθόπουλος: Τι θα γίνει με τον πύργο του ηθοποιού στη Ρουμανία

Αίας Μανθόπουλος: Τι θα γίνει με τον πύργο του ηθοποιού στη Ρουμανία

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν σήμερα, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου τον Αίαντα Μανθόπουλο στο Κοιμητήριο Παιανίας. Εκεί, η δεύτερη σύζυγός του, τα παιδιά του και η τελευταία σύντροφός του Ελισάβετ Σταμοπούλου.

Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών και εκτός από το καλλιτεχνικό έργο που άφησε πίσω του, άφησε κι έναν πύργο –μνημείο αρχιτεκτονικής στη Ρουμανία. Αυτός ο πύργος αποτέλεσε και το μεγάλο αγκάθι στο διαζύγιο με τη σύζυγό του, με την οποία είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο Αίας Μανθόπουλος είχε μιλήσει σε συνεντεύξεις του για την αγορά του συγκεκριμένου κτηρίου. «Είναι ένα πέτρινο κτήριο, διατηρητέο, το οποίο είναι εθνικό μνημείο αρχιτεκτονικής της χώρας. Ένα πανέμορφο κτήριο, είναι κατάλυμα με τέσσερα δωμάτια φτιαγμένα με γούστο. Έχει καφέ και μπορούμε να προσφέρουμε και φαγητό» έλεγε ο ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή του.

Η τελευταία σύζυγος του Αίαντα Μανθόπουλου το είχε διεκδικήσει δικαστικά χωρίς όμως να κερδίσει κάποιο από τα δικαστήρια στα οποία είχε απευθυνθεί. Από την πλευρά του, ο ηθοποιός υποστήριζε ότι το κτήριο αγοράστηκε με χρήματα δικά του και των γονιών του.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο του T-live:
Τα πιο σημαντικά