Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΑγρός καυγάς Άδωνι με Σπίρτζη για τον βιασμός της 12χρονης: «Άθλιε, βρωμερέ!»

Αγρός καυγάς Άδωνι με Σπίρτζη για τον βιασμός της 12χρονης: «Άθλιε, βρωμερέ!»

Με «σκοτωμό» ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Χρήστο Σπίρτζη συνεχίστηκε η πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει για την υπόθεση με τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό. Όλα έγιναν στον «αέρα» του OPEN.

Καθώς οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και μέσα στην ημέρα αναμένονται και νέα εντάλματα σύλληψης για εμπλεκόμενους στην ανατριχιαστική υπόθεση του Κολωνού, Άδωνις Γεωργιάδης και Χρήστος Σπίρτζης που βρέθηκαν στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος στο OPEN, αντάλλαξαν… βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, πριν από μερικές μέρες, που έκανε λόγο για «επανάληψη της υπόθεσης Λιγνάδη» και καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των συλληφθέντων.

Ο Χρήστος Σπίρτζης, απαντώντας στον Άδωνι Γεωργιάδη που διάβασε τις δηλώσεις του, επιτέθηκε στον Τάκη Θεοδωρικάκο, χαρακτηρίζοντάς τον υπουργό Προπαγάνδας – Προστασίας του Πολίτη «που δεν ξέρει πόσα ψέματα το λεπτό λέει».

«Μέσα σε 1,5 μήνα έπρεπε να έχουν ταυτοποιήσει τους πάντες», είπε ο Χρήστος Σπίρτζης και πρόσθεσε ότι «καθυστέρηση ισοδυναμεί με συγκάλυψη», γιατί δίνεται χρόνος στους κατηγορούμενους για να εξαφανίσουν στοιχεία.

Τα όσα είπε ο Χρήστος Σπίρτζης προκάλεσαν τον ξέσπασμα του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος κατηγόρησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι «χυδαιολογεί για κάτι κατά του Θεοδωρικάκου που δεν έχει καμία δυνατότητα να παρέμβει».

«Ο κ. Σπίρτζης θα ντρέπεται σε όλη του τη ζωή γι’ αυτά που λέει. Πιο άθλιο κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει, είναι βρωμεροί οι άνθρωποι. Ξέρει πολύ καλά ο κ. Σπίρτζης ότι αν ο κ. Θεοδωρικάκος αν έβγαζε στη δημοσιότητα ένα όνομα θα διέπραττε βαρύτατο ποινικό αδίκημα. Είσαι ένας συκοφάντης, βρωμερός, τρισάθλιος! Ξέρει ο αρχιψεύταρος ότι ο Θεοδωριάκος δεν μπορεί να δώσει τα ονόματα. Και βγαίνει και κάνει αυτή την κριτική για να πάρει ψήφους, πάνω σε ένα παιδάκι και δεν ντρέπεται! Και είναι και πατέρας. Η υπόθεση είναι στη Δικαιοσύνη και το ποια ονόματα θα βγουν δεν θα το αποφασίσεις εσύ κι εγώ. Και τα υπονοούμενά σου στη ΝΔ, μη σου πω τι να τα κάνεις! Τρισάθλιοι βρωμεροί ΣΥΡΙΖΑίοι».

Ο Χρήστος Σπίρτζης χαρακτήρισε απαράδεκτη την ανάρτηση του βουλευτή Χάρη Μαμουλάκη και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ταυτίζει το κόμμα και τα μέλη της ΝΔ με αυτά τα απαράδεκτα.

Δείτε όσα έγιναν:

Τα πιο σημαντικά