Άγριος ξυλοδαρμός ακτιβίστριας των ΛΟΑΤΚΙ στην πλατεία Εξαρχείων

7 Νοεμβρίου, 2017 2:02 ΜΜ
More videos

Το περιστατικό έγινε στις 4 Νοεμβρίου. Η Μαρία Κατσικαδάκου, γνωστή και ως Μαρία Cyber, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από ομάδα νεαρών την ώρα που κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό της.
Η Μαρία Κατσικαδάκου, περιγράφει σε ανάρτησή της στο Facebook όλα όσα έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Της επιτέθηκε ομάδα λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της.

Περιγράφει: «Χθες το βράδυ είμασταν Salero στα Εξάρχεια με Memi Koupa Henriette Høyskel Παναγιωτη Ευαγγελιδη και Laëtitia KV. Το αμάξι το είχαμε παρκάρει πάνω στην πλατεία. Όταν τελειώσαμε το φαγητό εγώ η Εριέττα και ο Παναγιώτης πήγαμε στο Βοξ που ειχε συναυλία να πω ενα «γειά» σε αγαπημένο φίλο. Αμέσως μετά βγήκαμε έξω και είπαμε τις τελευταίες κουβέντες πριν καληνυχτίσουμε, ήταν γύρω στις 1.30».

«Πήρε το μάτι μου ότι πάει για σύρραξη»

«Παίρνει το μάτι μου απέναντι στην πλατεία οτι πάει για «σύρραξη» αλλά απλά το ανέφερα και μετά φιληθήκαμε για καληνύχτα. Στις τρεις δρασκελιές που κάνω με την Εριέττα προς το αμάξι, γίνεται ένα ντου, η Εριέττα προλαβαίνει μπαίνει στο αμάξι. Εγώ άρχισα να τρέχω και πέσανε από πίσω μου 5,6 άτομα πάνω μου και με γροθοκόπησαν άσχημα στο κεφάλι στο πρόσωπο κλπ. Εγω φώναζα γιατί ρε παιδιά μη βαράτε γιατιιιιιί και με πήραν χαμπάρι οτι έκαναν λάθος όταν είδαν οτι είμαι κοπέλα.«Δεν είναι αυτός»

«Δεν είναι αυτός», φώναξε ο ένας και με αφήσανε με τα αίματα να στάζουν παντού να βάζω τα χέρια μου να τα σταματήσω απο το κεφάλι μου και αυτοί έτρεξαν να πιάσουν δεν ξέρω ποιον! Μετά τα νοσοκομεία που ας μη μιλήσω καλύτερα, στις 6.30 το πρωί γύρισα σπίτι».

Η Μαρία Κατσικαδάκου, περιγράφει την κατάσταση σοκ στην ήταν λέγοντας ότι τέτοιο πράγμα απότομο και τόση μανία.Όπως γράφει, μέχρι και ένα τραπέζι πέταξαν επάνω της.

Και καταλήγει: «…Μπορούσαν να με είχαν αφήσει στο τόπο ή φυτό για το τίποτα. Τόσα χρόνια Εξάρχεια από το 1984 και τώρα στα «γεράματα» να φάω τόσα μπουκέτα από ανεγκέφαλα λυσσασμένα αγοράκια…. έχω απίστευτο θυμό».