Άγριος σκύλος στην Κίνα επιτίθεται σε πάνω από 20 άτομα πριν τον σταματήσουν οι αστυνομικοί.

8 Αυγούστου, 2016 5:11 ΜΜ
More videos

Ένας άγριος σκύλος επιτέθηκε σε έναν άνδρα και ταλαντευόταν από το χέρι του καθώς προσπαθούσε να του επιτεθεί. Τότε, βλέπει μια γυναίκα και την κυνηγά μέχρι να κομματιάσει το μπουφάν της. Το τετράποδο επιτέθηκε σε περισσότερους από 20 ανθρώπους συμπεριλαμβανομένου και ενός παιδιού 8 ετών μέσα στην οργή του. Η αστυνομία σταμάτησε τελικά το ζώο ρίχνοντας το νεκρό.

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή όπου ένας άγριος σκύλος  επιτίθεται σε περισσότερους από 20 ανθρώπους στους δρόμους της Κίνας πριν η αστυνομία των σκοτώσει.

Το βίντεο απαθανατίστηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας και δείχνει το επιθετικό ζώο να καταδιώκει έναν άνδρα στην επαρχεία Γκουϊτζόου πριν τον δαγκώσει στο πόδι.

Ο σκύλος βυθίζει τα δόντια του στο δέρμα του, ενώ ο άνδρας περιστρέφεται γύρω γύρω από το σοκ και προσπαθεί να τον απομακρύνει πρώτα με το χέρι και αργότερα με το καπέλο του.

Η σοκαριστική στιγμή που μια κάμερα από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας καταγράφει έναν σκύλο να ακολουθεί έναν άνδρα και να τον δαγκώνεις το πόδι.1

Ο άνδρας προσπαθεί να απομακρύνει τον σκύλο αλλά δαγκώνει το χέρι του και ταλαντεύεται από αυτό.2

Ο σκύλος αντιδρά πολύ γρήγορα και παρακάμπτει τις προσπάθειες του άνδρα. Πηδά στον αέρα και αρπάζει τη λαβή του βραχίονά του δαγκώνοντάς τον σκληρά.

Ο άνθρωπος ταλαντεύεται από τον πόνο καθώς προσπαθεί να απομακρύνει το τετράποδο. Τελικά το χτυπά με το καπέλο του.

Το ζώο στη συνέχεια τρέχει μακριά προσπαθώντας να βρει άλλα θύματα και εντοπίζει μια γυναίκα. Η ίδια τραβιέται καθώς φοβάται το δάγκωμα του άγριου σκύλου και προσπαθεί να προστατευτεί από την επίθεσή του.

Η δύναμη με την οποία πηδά επάνω της, την κάνει να πέσει πάνω στο πίσω αυτοκίνητο καθώς η ίδια προσπαθεί να το χτυπήσει με την τσάντα της για να σταματήσει τα δαγκώματά του.

Ο άνδρας χτυπά τον σκύλο που προσπαθεί αν τον δαγκώσει στο χέρι κατά τη διάρκεια των 2 ωρών που κυκλοφορούσε σε άγρια κατάσταση.3

Ο σκύλος στρέφει την προσοχή του σε μια γυναίκα και σχεδόν την χτυπά πριν καταστρέψει το μπουφάν της.4

Το θύμα καταφέρνει να τραβήξει το ενδιαφέρουν του ζώου προς το μπουφάν της, το οποίο καταστρέφει. Ο σκύλος χάνει το ενδιαφέρον του και τρέχει μακριά.

Το βίντεο κλείνει με την αστυνομία να πλησιάζει στη σκηνή ακολουθώντας της κραυγές των τρομοκρατημένων ανθρώπων. Ο σκύλος που κατάφερε να τραυματίσει πάνω από 20 ανθρώπους, εγκλωβίζεται από τους αξιωματικούς που αναγκάζονται να τον πυροβολήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκύλος περιφερόταν στους δρόμους για περισσότερο από 2 ώρες. Το νεότερο θύμα του ήταν ένα παιδί 8 ετών και το μεγαλύτερο 75 ετών.

Η αστυνομία φτάνει στην σκηνή ακολουθώντας τις φωνές του κόσμου και σταματά τον σκύλο ρίχνοντάς τον νεκρό.5

Το τετράποδο επιτέθηκε σε περισσότερους από 20 ανθρώπους. Το νεότερο θύμα του είναι 8 ετών.6

Δείτε την επίθεση του άγριου σκύλου στο παρακάτω βίντεο:

CCTV News | dailymail

Ακολουθήστε μας στο facebook: