Άδωνις κατά Λαζόπουλου: «Έβλαψε την Ελλάδα. Έβαλε τον κόσμο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ»

2 Νοεμβρίου, 2017 2:14 ΜΜ
More videos

Ξεσπάθωσε κατά του ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Late Night».

Ο ίδιος κατηγόρησε τον κωμικό ότι, μεταξύ άλλων, «έσπειρε το μίσος στην ελληνική κοινωνία» και πως έβλαψε την Ελλάδα σοβαρά.

«Όσο κι αν σου κάνει εντύπωση, παρόλο που είναι γνωστά τα αισθήματά μου για τον Πάνο Καμμένο, ο Λάκης Λαζόπουλος έχει βλάψει την Ελλάδα απείρως περισσότερο. Δεν παραδέχτηκε ακριβώς ότι στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε “άλλο ο καλλιτέχνης και άλλο ο πολίτης” και κάτι τέτοια, κάτι γελοιότητες είπε. Ο άνθρωπος αυτός επί σειρά ετών έσπειρε ένα απύθμενο μίσος στην ελληνική κοινωνία, έπαιρνε όλους τους πολιτικούς που δεν συμπαθούσε, τους διακωμωδούσε χυδαία με διάφορα βίντεο. Ο Λαζόπουλος έχει βλάψει σοβαρά την Ελλάδα.

Αφού έσπειρε αυτό το μίσος στους Έλληνες για τους άλλους μισούς Έλληνες και έβαλε τους ανθρώπους να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος τα λεφτά του τα πήγε στη Γαλλία. Εγώ δεν είπα ότι έκλεψε, είπα άλλο πράγμα. Όταν παίζεις τα ρέστα σου για να πέσει ο Σαμαράς και λες στον κόσμο πόσο βέβαιος είσαι ότι δεν κινδυνεύουμε με τον Τσίπρα και την ίδια στιγμή που το λες αυτό βγάζεις τα λεφτά σου έξω… Εγώ λόγω capital control παίρνω τα λεφτά μου σταγόνα-σταγόνα, ενώ αυτός που έχει τα λεφτά του έξω, τα παίρνει όποτε θέλει», είπε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης.

[zappit]

Ακολουθήστε μας στο facebook: