Άγριο κράξιμο σε Τσίπρα: «Φύγε επιτέλους ρε δολοφόνε»

Ιούλιος 30, 2018 7:47 ΜΜ
More videos

Την… «αγάπη» του κόσμου εισπράττει  ο Α.Τσίπρας μετά την εν κρυπτώ μετάβαση στο Μάτια προκειμένου να αποφύγει την οργή του λαού. Ετσι μετά τον Π.Καμμένο γίνεται και ο ίδιος δέκτης άγριο κραξίματος το οποίο φυσικά δεν σταματά εκεί. Μαζικές μηνύσεις και αγωγές έχουν ξεκινήσει…

Καταγραφές των ακροάσεων και διαβιβάσεων στο κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και σε αυτά του Λιμενικού και της Ελληνικής Αστυνομίας, το επίμαχο και θανατηφόρο χρονικό διάστημα πριν και μετά την πυρκαγιά στο Μάτι, αναμένεται να ζητήσουν οι δικαστικές αρχές.

Ο προβληματισμός και το «αίνιγμα» αυτών των επικοινωνιών, είναι πόσες από αυτές είναι «κουφές» και δεν έχουν καταγραφεί γιατί έγιναν με… κινητά τηλέφωνα, εξαιτίας της αδυναμίας επικοινωνίας μέσω του ψηφιακού και αναλογικού συστήματος επικοινωνίας.

Όπως και να έχει από αυτές τις επίσημες καταγραφές αναμένεται να προκύψουν ακόμη και ποινικές ευθύνες για εντολές, αστοχίες, ανεπάρκεια και έλλειψη συντονισμού, που ευθύνονται κατά περίπτωση για τον θάνατο δεκάδων πολιτών στο Μάτι.

Προς το παρόν, την αγανάκτησή δεκάδων χρηστών του Twitter προκάλεσε η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα, από τον επίσημο λογαριασμό του Έλληνα πρωθυπουργού στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με την παρουσία του στο Μάτι, το πρωί της Δευτέρας.

Η δημοσίευση του πρωθυπουργού, για την «εν κρυπτώ» επίσκεψή του στην περιοχή, ακολουθήθηκε από ένα πλήθος αρνητικών σχολίων, στα οποία κυριαρχεί η οργή, με πολλούς από αυτά να προτρέπουν τον Αλέξη Τσίπρα να δηλώσει την παραίτησή του.

Ακολουθήστε μας στο facebook: