Αγρίνιο: Μικρός κολυμβητής βρήκε στον βυθό χρυσή βέρα – Έψαξε και βρήκε την κάτοχο

22 Ιουλίου, 2022 7:38 ΜΜ
More videos

Μια τρυφερή ιστορία με ευτυχισμένο τέλος διαδραματίστηκε στο Αγρίνιο, όταν μικρός κολυμβητής βρήκε στον βυθό της θάλασσας μια χαμένη χρυσή βέρα και μαζί με τον δάσκαλο του αναζήτησαν μέσω των social media τον κάτοχο της.

Συγκεκριμένα στην παραλία Μονόλιθος της Αμφιλοχίας, ο μικρός Γιάννης, δεινός κολυμβητής εξερευνούσε τους θησαυρούς του βυθού. Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης ανακάλυψε ανάμεσα στην άμμο και τα βότσαλα κάτι να λαμπυρίζει έντονα.

Ήταν μια χρυσή βέρα από κάποιον που την έχει χάσει κατά την διάρκεια της κολύμβησης.

Το παιδί την παρέδωσε στον δάσκαλό του, καθώς βρίσκονταν σε εκδρομή με το ΚΔΑΠ του Δήμου Αγρινίου και εκείνος με τη σειρά του δημοσίευσε την φωτογραφία της βέρας στο facebook. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι χρήστες και έγιναν πολλές κοινοποιήσεις με αποτέλεσμα να βρεθεί ο άνθρωπος που την είχε χάσει.

Η ανάρτηση του δασκάλου που ενημέρωνε για την εύρεση της βέρας:

Η βέρα της φωτογραφίας, είχε χαθεί πριν από οκτώ μέρες στη θάλασσα και το γεγονός ότι έφερε το όνομα της γυναίκας που τη φορούσε και την ημερομηνία του γάμου, βοήθησε, ώστε η κάτοχος να βρεθεί.

Τελικά η… παράδοση έγινε σήμερα στην σύζυγο από τον δεκάχρονο, μιας και το ζευγάρι είναι από το Αγρίνιο, με τον μικρό να μην κρατιέται από τη χαρά του! Ως γλυκιά επιβράβευση πήρε ένα κουτί μπισκότα κι έναν ευχαριστήριο φάκελο.