Άγρια αρσενικά της πασαρέλας: 5 κορυφαία μοντέλα με μακριά μαλλιά και μούσια!

9 Μαρτίου, 20151:46 ΠΜ
More videos

Μακρύ μαλλί και γενειάδα είναι ένας συνδυασνός στους άνδρες, αμφιλεγόμενος.

Άλλοτε βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πασαρέλας και εμφανίζεται ως μόδα και trend, ενώ άλλοτε το μακρύ απορρίπτεται, αποκηρύσσεται και θάβεται στα έγκατα της Γης, ως ένα καλά κρυμμένο μυστικό, που όλοι ξέρουν και κανείς δεν μιλά για αυτό.

Όμως, αφαιρώντας από τον κανόνα τους άνδρες που καθοδηγούνται από τη μόδα, όντας ευέλικτοι με την “επιχείρηση μαλλιά”, διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν κάποια αρσενικά που μένουν πιστά στο μακρύ μαλλί, βρέξει-χιονίσει, αψηφώντας τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν. Για αυτά λοιπόν τα αρσενικά, μιλάμε και εμείς.

*Μία μικρή σημείωση, προς αποφυγή παρεξηγήσεων: η λίστα μας δεν ξεχνά τον υπέρλαμπρο και γοητευτικό Jared Leto, ή τον βασιλιά της πασαρέλας Ban Dahlhaus, απλώς η δική τους ομορφιά κατατάσσεται σε αυτό που ονομάζουμε “αριστοκρατική, υψηλής ποιότητας ομορφιά”. Εδώ, μιλάμε για πιο brutal αγόρια.

Κυρίες μου, απολαύστε χωρίς ενοχές:

Patrick Petitjean

Patrick PetitjeanPatrick Petitjean

Κατάγεται από τη Γαλλία και από τα παρθενικά του βήματα στους διαδρόμους, εμφανίστηκε με πλούσια γενειάδα και μακρύ μαλλί.

Το 2009, όταν οι New York Times ανακοίνωσαν ότι το μοτίβο μακρύ μαλλί – γενειάδα είναι σύμβολο, trend, μόδα και όλα τα συναφή, ο βετεράνος Γάλλος αυτού του εγχειρήματος, υπήρξε αδιαμφισβήτητα ο μέντορας για πολλά αρσενικά.

RJ Rogenski

RJ RogenskiΚαρέ μαλλιά και πλούσια μπούκλα. Δύσκολο εγχείρημα που δεν ταιριάζει σε πολλούς, καθώς πολύ εύκολα μπορεί να γίνει επικίνδυνα κιτς.

Ο Rogenski συγκεντρώνει στο πρόσωπο του αυτό που λέμε “μοντέλο- star” και πολύ γρήγορα, αν και νέος στην πασαρέλα της μόδας, έχει γοητεύσει φωτογράφους και σχεδιαστές μόδας, ενώ οι ειδικοί του χώρου λένε πως έχει “γενειοφόρο βλέμμα”. Και εμείς συμφωνούμε.

Ryan Burns

Ryan BurnsΒρίσκεται σχεδόν σε όλες τις εκστρατείες και καμπάνιες των μεγάλων οίκων. Ο Ryan Burns δεν είναι απλό μοντέλο, καθώς φαίνεται πως ρουφά και μεταδίδει τις γνώσεις της μόδας και πολλοί τον χαρακτηρίζουν “fashion icon”.

Αέρινο, ίσιο και καρέ μαλλί. Βετεράνος στις πασαρέλες και στον γενικότερο χώρο της ομορφιάς, με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι ο Burns δεν κάνει λάθη.

Κατέβηκαν οι Θεοί από τα ουράνια

Marlon Teixeira

Marlon TeixeiraΑυτό το αγόρι έχει προκαλέσει κύμα συζητήσεων και έχει δημιουργήσει εντάσεις και εμφράγματα. Είναι αυτό το brutal που πρεσβεύει; Είναι αυτό το βραζιλιάνικο στοιχείο που κυλά στις φλέβες του;

Είναι το απόλυτο μελαχρινό της πασαρέλας; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. Στο βιογραφικό του μετρά συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους και η λέξη που τον χαρακτηρίζει, στα πλαίσια του χιούμορ, είναι “wanted”, δηλαδή καταζητούμενος.

Henrik Fallenius

Henrik FalleniusΟ Fallenius είναι ένα από τα μοντέλα που έχουν προβληματίσει, καθώς είναι πολύ μακριά από το προφίλ του μοντέλου-καμβά. Είναι brutal, είναι αρσενικό, είναι αυτό που είναι χωρίς πολλά-πολλά.

Όταν ο Fallenius εμφανίστηκε στον χώρο της μόδας στο πλάι του οίκου Iceberg και σε καμπάνιες της εταιρείας ένδυσης H&M, πολλοί έκαναν λόγο για την επιστροφή του απόλυτου αρσενικού στις πασαρέλες. Οι ειδήμονες της μόδας λένε πως το βλέμμα του είναι “ειδικό σήμα μαγνητισμού”.

via
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News