Αγόρασε κατά λάθος μικρό κρεβατάκι για τον σκύλο της και αυτός προσποιήθηκε πως δε συνέβη τίποτα

14 Απριλίου, 2017 11:37 ΠΜ
More videos

Ξέρετε πώς πάει… οι μαμάδες αγοράζουν πράγματα για τα παιδιά τους και όλως τυχαίως, πάντα είναι λάθος! Όμως δε θέλουμε να τις πληγώνουμε, οπότε προσποιούμαστε πάντα πως λατρεύουμε τα δώρα τους.

Αυτό ακριβώς συνέβη και πρόσφατα, όταν η μητέρα της @paetonmathes στο Twitter, αγόρασε ένα καινούριο κρεβάτι για τον σκύλο της, τον Κένι. Το κρεβάτι βέβαια αποδείχτηκε λιγάκι μικρούλι για το υπέροχο τετράποδο, όμως ο Κένι έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και έδειξε την ευγνωμοσύνη του, ποζάροντας με το “καταπληκτικό” του δώρο. Το αποτέλεσμα; Μερικές αμήχανες, θα λέγαμε, φωτογραφίες, τις οποίες “ανέβασε” η ανθρώπινη αδερφή του. Περιττό να πούμε πως τις έχουν μοιραστεί ήδη 60 χιλιάδες χρήστες, ενώ άρεσαν σε πάνω από 135 χιλιάδες!

Μετά από αυτό, ο Κένι πήρε ένα ολοκαίνουριο κρεβάτι, στο οποίο ευτυχώς δε χωράει μόνο ο πισινός του, όμως δε θα πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε το καλό παράδειγμα του στωικού αυτού σκύλου. Την επόμενη φορά που θα σας πάρει ένα -όχι και τόσο καλό- δώρο η μαμά σας, απλά θυμηθείτε πως η σκέψη είναι αυτή που μετράει!

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες.

Twitter

Twitter

Twitter

[Twitter]

Ακολουθήστε μας στο facebook: