Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
διάφοραΑγόρασε ένα παλιό σκουριασμένο βαν και έφτιαξε κάτι εντυπωσιακό!

Αγόρασε ένα παλιό σκουριασμένο βαν και έφτιαξε κάτι εντυπωσιακό!

Πριν από δυο χρόνια ο Zack Both άφησε την δουλειά του ως καλλιτεχνικός διευθυντής για να ακολουθήσει το όνειρο του να γίνει κινηματογραφιστής. Το πάθος του για τα ταξίδια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των Ηνωμένων Πολιτειών για να ανακαλύψει ιστορίες συναρπαστικών ανθρώπων που συναντά, τον έκανε να ακολουθήσει ένα νομαδικό τρόπο ζωής. Έτσι αποφάσισε να πάρει το βαν του και να το μετατρέψει σε μια φορητή εταιρεία παραγωγής.

Ο κινηματογραφιστής αγόρασε μια Chevy Express του 2003 με 200.000 μίλια από έναν ηλεκτρολόγο. Μη έχοντας καμία εμπειρία στην ξυλουργική πριν την συγκεκριμένη μετατροπή, βασίστηκε στην βοήθεια των εκπαιδευτικών βίντεο, ενώ είχε και βοήθεια στο 30% των εργασιών από τον πατέρα του.

Χρειάστηκε σχεδόν 10 μήνες για να ολοκληρώσει το έργο του από την αρχή ως το τέλος, αλλά είχε αρκετές φορές που σταματούσε εξαιτίας φόρτου εργασίας στην δουλειά του. Χωρίς αυτές τις διακοπές, ο Both υπολογίζει πως θα μπορούσε να είχε τελειώσει την μετατροπή του βαν μέσα σε 3 μήνες.

Ο Both λατρεύει την ελευθερία που του προσφέρει το νέο του κινητό σπίτι και ανακάλυψε πως το να ζει σε μικρό χώρο τον «αναγκάζει» να ζει με απλότητα, αφαιρώντας τα ασήμαντα της ζωής.

agorase-palio-skouriasmeno-van-eftiakse-kati-apisteuto-01 agorase-palio-skouriasmeno-van-eftiakse-kati-apisteuto-02 agorase-palio-skouriasmeno-van-eftiakse-kati-apisteuto-03 agorase-palio-skouriasmeno-van-eftiakse-kati-apisteuto-04 agorase-palio-skouriasmeno-van-eftiakse-kati-apisteuto-05 agorase-palio-skouriasmeno-van-eftiakse-kati-apisteuto-06 agorase-palio-skouriasmeno-van-eftiakse-kati-apisteuto-07 agorase-palio-skouriasmeno-van-eftiakse-kati-apisteuto-08 agorase-palio-skouriasmeno-van-eftiakse-kati-apisteuto-09 agorase-palio-skouriasmeno-van-eftiakse-kati-apisteuto-10 agorase-palio-skouriasmeno-van-eftiakse-kati-apisteuto-11 agorase-palio-skouriasmeno-van-eftiakse-kati-apisteuto-12 agorase-palio-skouriasmeno-van-eftiakse-kati-apisteuto-13 agorase-palio-skouriasmeno-van-eftiakse-kati-apisteuto-14 agorase-palio-skouriasmeno-van-eftiakse-kati-apisteuto-15 agorase-palio-skouriasmeno-van-eftiakse-kati-apisteuto-16 agorase-palio-skouriasmeno-van-eftiakse-kati-apisteuto-17 agorase-palio-skouriasmeno-van-eftiakse-kati-apisteuto-18 agorase-palio-skouriasmeno-van-eftiakse-kati-apisteuto-19 agorase-palio-skouriasmeno-van-eftiakse-kati-apisteuto-20

via

Τα πιο σημαντικά