Αγόρασαν μια καινούρια τηλεόραση. Δείτε τι αντίκρυσαν όταν άνοιξαν το κουτί!

16 Μαΐου, 2015 8:12 ΜΜ
More videos

Ένα ζευγάρι από την Μόσχα είχε μόλις αγοράσει μια τηλεόραση LG, όταν γύρισε στο σπίτι και ανοίγοντας το κουτί βρέθηκε αντιμέτωπο με μια απίστευτη έκπληξη…

Αντί για μια ολοκαίνουργια τηλεόραση, στο κουτί υπήρχαν μερικά κομμάτια ξύλου που είχαν ενωθεί με καρφιά. Χωρίς να χάσουν χρόνο, πήγαν πίσω στο κατάστημα για να παραπονεθούν και για να πάρουν το πραγματικό προϊόν που είχαν πληρώσει. Έτσι παρέλαβαν μια νέα συσκευασία με τηλεόραση αλλά αυτή τη φορά αποφάσισαν να την ανοίξουν επί τόπου.

Φανταστείτε την έκπληξη τους όταν για 2η σερί φορά το κουτί περιείχε σανίδες. Την 3η και φαρμακερή, η συσκευασία έκρυβε το κανονικό προϊόν, δηλαδή μια τηλεόραση LG.

Όπως αποδείχθηκε, κάποιοι υπάλληλοι του καταστήματος είχαν στήσει μια κομπίνα, κλέβοντας τηλεοράσεις και τοποθετώντας ξύλα μέσα στις συσκευασίες τους. Τα κλεμμένα προϊόντα περνούσαν απαρατήρητα ανάμεσα στις υπόλοιπες συσκευασίες, και γίνονταν αντιληπτά μόνο όταν ο πελάτης γυρνούσε σπίτι με τη νέα του «τηλεόραση».

merikes-fores-den-prepei-na-empisteuesai-tin-syskeuasia-2 merikes-fores-den-prepei-na-empisteuesai-tin-syskeuasia-3 merikes-fores-den-prepei-na-empisteuesai-tin-syskeuasia-4 merikes-fores-den-prepei-na-empisteuesai-tin-syskeuasia-5

merikes-fores-den-prepei-na-empisteuesai-tin-syskeuasia-1-2

via
Ακολουθήστε μας στο facebook: