Αγνώριστος ο Βασίλης Λεβέντης που βγήκε από το νοσοκομείο

9 Δεκεμβρίου, 20217:45 ΜΜ
More videos

Φανερά ταλαιπωρημένος και με μείον 20 κιλά επέστρεψε στο σπίτι του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Νικητής μετά από 75 ημέρες σκληρής μάχης με τον κορωνοϊό βγήκε ο Βασίλης Λεβέντης ο οποίος σήμερα επέστρεψε στο σπίτι του.

Αγνώριστος, έχοντας χάσει 20 κιλά και φανερά καταβεβλημένος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων που παρέμεινε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για πάνω από δύο μήνες, έφτασε στο σπίτι του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε με αμαξίδιο.

Ο γιος του και πρώην βουλευτής, Μάριος Γεωργιάδης μίλησε στο Star για την αγωνία που πέρασε η οικογένειά του: «Φοβόμουν να χτυπήσει το τηλέφωνο και τι θα μου πούνε. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, αλλά πιο δύσκολα από όλους το πέρασε ο ίδιος, είναι και ψυχολογικά ταλαιπωρημένος. Μεγαλείο ψυχής. Είναι γεννημένος μαχητής ο Βασίλης Λεβέντης. Είναι παράδειγμα προς όλους με τη θέληση του να παραμείνει στη ζωή» είπε και ευχαρίστησε τους γιατρούς που έδωσαν μάχη για να τον στηρίξουν.

Ο γιος του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε ότι πατέρας του δεν ήταν ποτέ αρνητής, αλλά λόγω των πολλών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, φοβόταν να εμβολιαστεί: «Έχει υποκείμενα νοσήματα, έχει νεφρική ανεπάρκεια, έχει ζαχαρώδη διαβήτη, προέκυψε στεφανιαία νόσος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην εντατική. Αν είχε προλάβει να εμβολιαστεί και δεν είχε όλες αυτές τις φοβίες αυτή τη στιγμή μπορεί και να το περνούσε όπως το περνάνε όλοι οι εμβολιασμένοι, η πλειοψηφία αυτών, ως μια απλή γρίπη στο σπίτι του» είπε και πρόσθεσε ότι ο πατέρας του έχει μπροστά του μεγάλο δρόμο με φυσιοθεραπείες προκειμένου να επανέλθει πλήρως.

Α

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News