Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
celebritiesAγνώριστος ο Βασίλης Κάρρας: H νέα σπάνια φωτογραφία του που κυκλοφόρησε σήμερα

Aγνώριστος ο Βασίλης Κάρρας: H νέα σπάνια φωτογραφία του που κυκλοφόρησε σήμερα

Όσο και αν δυσκολεύεστε να το πιστέψετε ο κύριος της φωτογραφίας είναι ο Βασίλης Καρράς.

Μετά την περιπέτεια της υγείας του ο τραγουδιστής έχει χάσει αρκετό βάρος ενώ φαίνεται εξαντλημένος στο πρόσωπό του. Έχει αλλάξει πολύ η εικόνα του καθώς φαίνεται ιδιαίτερα καταβεβλημένος. Ευχόμαστε να αναρρώσει και να επανέλθει σύντομα στις πίστες!

335033514 942056876805694 1603854587341229353 n

Το χειρουργείο στη Θεσσαλονίκη

Όπως έγινε γνωστό στις αρχές Νοεμβρίου, ο Βασίλης Καρράς χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Το χειρουργείο είχε προγραμματιστεί, σύμφωνα με την εφημερίδα ONtime, πριν από περίπου ένα μήνα και μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που ο Βασίλης Καρράς ακύρωσε τη συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever».

Τον περασμένο Μάρτιο ο τραγουδιστής είχε ακόμη μία περιπέτεια με την υγεία του, όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του. Αμέσως του χορηγήθηκαν ορός και φαρμακευτική αγωγή, με τον γνωστό καλλιτέχνη, σύμφωνα με δημοσίευμα του neakriti.gr, να είναι κάθετος ως προς το γεγονός πως η εμφάνιση στο κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωθεί.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον κρεμάσω. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα», έλεγε στους γιατρούς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Έτσι, ανέβηκε στην πίστα με τις «πεταλούδες» στο χέρι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και προκάλεσε αμείωτο κέφι σε άλλη μία εξαιρετική εμφάνισή του μέχρι τα ξημερώματα, οπότε και επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριο.


Τα πιο σημαντικά