Αγνώριστος ο Νίκος Χορταρέας – Δείτε τον στη Σύρο ως πατήρ Κυπριανός

23 Αυγούστου, 2020 6:05 ΜΜ
More videos

Στη Σύρο βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές το πρώην μέντιουμ- αστρολόγος Νίκος Χορταρέας, όπως γράφει σήμερα το cyclades24.gr.

Ο πατήρ Κυπριανός εθεάθη σε γνωστό Ξενοδοχείο της Ερμούπολης, ενώ την Πέμπτη αναχώρησε με ενδοκυκλαδικό πλοίο, με προορισμό το Λαύριο.

Ο Πατήρ Κυπριανός μπορεί να έχει αλλάξει αρκετά μετά την χειροτονία του, ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητος.

Είχε κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Χορταρέας είχε απασχολήσει την επικαιρότητα το 2014, όταν είχε κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή ύψους 700.000 ευρώ.

Τότε είχε δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες: «Είναι γεγονός! Ανοίξανε τους λογαριασμούς, βρήκανε καταθέσεις από το 2006 μέχρι τώρα, όχι χρήματα. Οι καταθέσεις είναι τιμολογημένες, είναι από το ’90 που δούλευα στα κανάλια καιμου ζήτησαν να τους πάω τα παραστατικά. Βρήκανε κάποιες καταθέσεις, οι οποίες είναι δικαιολογημένες. Το ποσό δεν είναι 710.000, εκτός κι αν πρόκειται για κάποιον άλλον».

«Εξάλλου, δεν είπαν όνομα και εγώ δεν έχω ούτε να φοβηθώ τίποτα, ούτε να αποδείξω κάτι», πρόσθεσε μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι οι καταθέσεις του προέρχονται από διάφορες εταιρείες με τις οποίες συνεργάστηκε εδώ και 10 χρόνια, αλλά και τα απαραίτητα παραστατικά έχουν κατατεθεί στην Εφορία» είχε συμπληρώσει.

Ακολουθήστε μας στο facebook: