Αγνώριστη η Μέγκι του Next Top Model χρόνια πριν σε τοπικά καλλιστεία

9 Νοεμβρίου, 20181:12 ΠΜ

Η Μέγκι είναι η παίκτρια του GNTM που αναμφισβήτητα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να τραβήξει πάνω της τόσο τον φακό της κάμερας, όσο και τα σχόλια του τηλεοπτικού κοινού, όχι όμως για καλό λόγο, μάλλον για πολύ αρνητικό.

Η παίκτρια που κρίνει διαρκώς τις συμπαίκτριές της, που δε σταματάει να κάνει λεκτικά μαργαριτάρια, να έχει ήδη αποφασίσει ποια κορίτσια μπορούν και ποια όχι να γίνουν μοντέλα, δηλώνει δικηγόρος που σπούδασε στο Λονδίνο και έχει διαλέξει μία κλίκα που χαρακτηρίζετε «φωτιά».

Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό της, είναι 25 ετών και κατάγεται από την Αλβανία. Έχει σπουδάσει αγγλικό δίκαιο στο Λονδίνο και της αρέσει να γυμνάζεται και να μαγειρεύει. Δοκίμασε να μπει στο χώρο της μόδας επειδή ήταν επιθυμία της μαμάς της, αλλά τελικά η πασαρέλα της έκλεψε την καρδιά και ασχολείται ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ εδώ και τέσσερα χρόνια. Για την ίδια, η ομορφιά ξεκινάει από μέσα και βγαίνει προς τα έξω.

Το 2013 πήρε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς και κατέκτησε τον τίτλο «Μις Μακεδονία», ξεκινώντας ουσιαστικά έναν δρόμο που την έφερε στο GNTM.

Και όλοι είδαμε τι ακολούθησε.

tO

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News