Με αγκαλιές και λουλούδια υποδέχθηκαν τον Τσίπρα στην Ξάνθη

14 Νοεμβρίου, 20173:33 ΜΜ
More videos

Τη Θράκη θα επισκεφθεί σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των εργασιών του 6ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο χωριό Εράσμιο της Ξάνθης αμέσως μετά την επίσκεψή του στα «Θερμοκήπια Θράκης».

Κάτοικοι του χωριού συγκεντρώθηκαν σε ένα σημείο του δρόμου από όπου θα περνούσε ο πρωθυπουργός και σταμάτησαν την πομπή των αυτοκινήτων εκφράζοντας την επιθυμία να τον δουν από κοντά και να μιλήσουν μαζί του.

Στα χέρια τους κρατούσαν λουλούδια και μόλις ο πρωθυπουργός κατέβηκε από το αυτοκίνητο τον αγκάλιασαν και του πρόσφεραν ανθοδέσμες λέγοντάς του: «Σε περιμέναμε πολύ ώρα».

Μία γυναίκα τού είπε: «Σε ευχαριστούμε πολύ Αλέξη γι αυτά που είπες χθες το βράδυ» (σ.σ. για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος).

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε μαζί τους, τούς ρώτησε πώς περνούν στην περιοχή, ενώ οι κάτοικοι δεν τον άφηναν να φύγει.

Μία άλλη κυρία τον κάλεσε να πάει σε ένα σπίτι όπου στο μπαλκόνι καθόταν ηλικιωμένος ο οποίος ήθελε πολύ να συναντήσει τον πρωθυπουργό αλλά δεν μπορούσε να περπατήσει, όπως και έγινε.

Ο πρωθυπουργός επισκέπτεται παραγωγικές μονάδες στην Ξάνθη και το απόγευμα θα προεδρεύσει σε Σύσκεψη στην Κομοτηνή με υπουργικό κλιμάκιο που μετέχει στο Συνέδριο, τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη.

Αργότερα στις 19.30, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στο 6ο Περιφερειακό Συνέδριο στην Κομοτηνή στο Ξενοδοχείο Chris & Eve, με θέμα «Η Ανατολική Μακεδονία Θράκη στο Προσκήνιο».

Στις σημερινές εργασίες κυριαρχούν οι θεματικές ενότητες για την Αγροτική Ανάπτυξη και Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου, την Παιδεία, τις Επενδύσεις και τα Εργασιακά, τον Τουρισμό, τις Υποδομές και τις Πολιτικές για την Υγεία.

[ief] [newsit] [ert] [sooc]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News