Αγκαλιά με τον γάτο της – Η φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου και το μήνυμα για την αγάπη

23 Ιανουαρίου, 2022 8:31 ΜΜ
More videos

Μια φωτογραφία με τον γάτο της, τον Billy δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Τατιάνα Στεφανίδου, προχωρώντας σε μια πολύ γλυκιά εξομολόγηση.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στα ζωάκια, το ίδιο και όλη η οικογένειά της για αυτό και πριν μερικά χρόνια απέκτησαν στο σπίτι τους δυο σκυλάκια, τον Willy, τον Tommy Τommy τον οποίο υιοθέτησαν από ένα φιλοζωικό σωματείο αλλά και τον γάτο τους, Billy, που επίσης υιοθέτησαν.

Η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο γατούλης πλέον δεν φοβάται να τον αγγίξουν και ίσα ίσα τους εμπιστεύεται όλους πολύ.

Η τρυφερή ανάρτηση της Στεφανίδου με τον γάτο της

«Ο Μπιλάκος, είναι υιοθετημένος. Όταν ήρθε στο σπίτι, δεν μας άφηνε να τον ακουμπήσουμε. Η οδηγία που είχαμε ήταν ότι δεν πρέπει να τον αγγίζουμε στην κοιλιά, γιατί αγριεύει. Ζούσε όπως μας είπαν πολλές ώρες μόνος και κλεισμένος σε ένα μπάνιο, γιατί η προηγούμενη ιδιοκτήτρια έλειπε πολύ από το σπίτι.

Του πήρε δυο χρόνια να μας εμπιστευτεί. Σήμερα ξαπλώνει ανάσκελα και παρακαλάει για χάδια. Η αγάπη όλα τα νικά και μπορεί να αλλάξει κάθε έμβιο ον ! Μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η ανάρτηση της: