Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΆγιοι Ανάργυροι – Θείοι 28χρονης: «Αν ήταν πολιτικός ή βουλευτής θα είχαν...

Άγιοι Ανάργυροι – Θείοι 28χρονης: «Αν ήταν πολιτικός ή βουλευτής θα είχαν φέρει 10 περιπολικά»

Ξεσπούν σε κλάματα οι θείοι της 28χρονης για την αδικοχαμένη Κυριακή και εκφράζουν τον φόβο τους για τον δολοφόνο

Σοκαρισμένοι οι θείοι της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της.

«Αν ήταν πολιτικός ή βουλευτής θα είχαν φέρει 10 περιπολικά και η Κυριακούλα ήταν δύο βήματα από το Αστυνομικό τμήμα», λένε θυμωμένοι και στεναγχωρημένοι οι θείοι της αδικοχαμένης Κυριακής.

Δείτε το βίντεο:«Όλοι εμείς δεν έχουμε τη δύναμη να κοιτάξουμε τη μάνα και να της πούμε κουράγια. Πέντε χρόνια την ταλαιπωρούσε και την κακοποιούσε. Αν εκείνος την απειλούσε ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά της θα γυρνούσε σε αυτόν μόνο και μόνο για να σώσει την οικογένειά της», αποκάλυψαν οι θείοι.

Οι ίδιοι δεν έκρυψαν τον φόβο τους ότι αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να κάνει κακό και στους υπόλοιπους της οικογένειας που είχαν παιδιά και όχι μόνο στην Κυριακή, λέγοντας ότι θα υπήρχαν δύο και τρία θύματα.

«Δεν είναι ψυχάκιας, είναι δολοφόνος. Αν πάει σε ψυχιατρική κλινική θα νιώσει καλά και θα βγει. Στη θέση της Κυριακής θα βρεθεί άλλη κοπέλα.», λένε με φόβο.

Τότε ξέσπασαν σε κλάματα και είπαν: «Δεν μπορούμε να της πούμε κουράγιο γιατί δεν βγαίνει από το στόμα αυτό το πράγμα»

Τα πιο σημαντικά