Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΆγιοι Ανάργυροι: Τα πάνω-κάτω με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος

Άγιοι Ανάργυροι: Τα πάνω-κάτω με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος

Άγιοι Ανάργυροι: «Ξηλώθηκε» ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος – Αντιμέτωπος με ποινικές ευθύνες ο αστυνομικός

Η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. για «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της, μετά τη διαρροή του ηχητικού της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες, από την ίδια την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό περιλαμβάνεται, είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες. Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο 100, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

Τα πιο σημαντικά