Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΑγία Βαρβάρα: Αuτή είναι η αιτία ποu ο πεθερός έβαλε τέλος στη...

Αγία Βαρβάρα: Αuτή είναι η αιτία ποu ο πεθερός έβαλε τέλος στη ζωή του γαμπρού του – «Είμαι παλικάρι, πάω να παραδоθώ»

Νόμιζα ότι δεν περνούσε καλά η κόρη μου και ότι την κακοποιεί, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο δράστης – Η κόρη του και σύζυγος του θύματος κατέθεσε ωστόσο ότι το ζευγάρι δεν είχε προβλήματα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 57χρονου ουρολόγου στην Αγία Βαρβάρα ο οποίος έπεσε νεκρός από την καραμπίνα του πεθερού του μετά από ενέδρα που του έστησε έξω από το σπίτι τους.

foniko agia varvara 3

Το σπίτι που έμεναν όλοι μαζί που στην αυλή του έγινε το άγριο φονικό

Αμέσως μετά το άγριο φονικό ο 69χρονος δράστης και πρώην τραυματιοφορέας έφυγε από την τριπλοκατοικία επί της οδού Φιλικής Εταιρείας και κατευθύνθηκε προς το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής προκειμένου να παραδοθεί κρατώντας την κυνηγετική καραμπίνα στο χέρι.

Ενώ απομακρυνόταν από το σημείο του φονικού άρχισε να φωνάζει “εγώ είμαι παλικάρι και πάω να παραδοθώ”.

Γείτονας της οικογένειας περιγράφει πως το στυγερό έγκλημα εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του δράστη και κόρης του θύματος ενώ ο γιος του, Αστυνομικός στο επάγγελμα, του φώναζε “τι κάνεις;”.

agia v arthrou

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί αναζητούν το κίνητρο που οπλισε το χέρι του 69χρονου καθώς ο δολοφόνος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες ότι το θύμα φερόταν άσχημα στην κόρη του.

«Είχαμε προβλήματα και διαφορές με τον γαμπρό. Νόμιζα ότι δεν περνούσε καλά η κόρη μου και ότι την κακοποιεί», ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Η σύζυγος (μικροβιολόγος στο επάγγελμα) του θύματος, ωστόσο, φαίνεται πως διαψεύδει τον συγκεκριμένο ισχυρισμό, καθώς στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς υποστήριξε πως δεν είχαν προβλήματα σαν ζευγάρι  και πως δεν είχε ποτέ παράπονα από τη συμπεριφορά του άνδρα της.
Τα πιο σημαντικά