Αγγλούπας: Μπορεί να έχει στην πλάτη του τον μισό ποινικό κώδικα αλλά είναι περιζήτητος στις κοσμικές παρέες

27 Σεπτεμβρίου, 2018 4:05 ΜΜ
More videos

Ο γνωστός «playboy»των Αθηνών Αλέξανδρος Αγγλούπας μπορεί μεν να έχει στις πλάτες του κατηγορίες της δικαιοσύνης, που καλύπτουν τον μισό ποινικό κώδικα, αλλά εξακολουθεί να είναι περιζήτητος στις κοσμικές παρέες, στις εξόδους και στα κοσμικά σαλόνια!

Να θυμίσουμε ότι ό συγκεκριμένος κύριος έχει αντιμετωπίσει ήδη τη Δικαιοσύνη για τη σοβαρή υπόθεση της αδελφής της Όλγας Φαρμάκη, ενώ είχε προφυλακιστεί για αρκετούς μήνες, επειδή το όνομά το ήταν στη πρώτη γραμμή της δικογραφίας που αφορούσε την συμμορία των Ρομά, που έκλεβε σπίτια σε ολόκληρη την Αττική.

Να, όμως,  που ο Αλέξανδρος δεν το έβαλε κάτω! Και το έριξε έξω όλο το καλοκαίρι, για να ξεχάσει τις κακές στιγμές στη φυλακή. Αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν εντυπωσιασμένοι τα ξέφρενα γλέντια της παρέας του στη Μύκονο, πάντοτε με επίκεντρο το παραλιακό και διάσημο beach-restaurant«NAMMOS» στην Ψαρού, όπου άνοιγε τη μία σαμπάνια μετά την άλλη και ζητούσε να έρθει στο τραπέζι του ό,τι πιο εκλεκτό και πιο ακριβό, για να ευχαριστήσει τους φίλους του και τις ωραίες γυναίκες που είχε πάντοτε στη παρέα.

Σε όσους κυκλοφόρησαν πολύ στη Μύκονο φέτος έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός  ότι το βεβαρημένο ποινικό μητρώο του κ. Αγγλούπα δεν εμπόδισε πολλές επώνυμες συντροφιές επιχειρηματιών και άλλων γνωστών Αθηναίων να τον έχουν την παρέα τους.

Άλλωστε, ο ίδιος αναμένεται ότι θα είναι «πρώτο τραπέζι πίστα» και στα κοσμικά βαφτίσια, που θα κάνει για το δεύτερο γιο του στο Μονακό ο ,και εκ των ιδιοκτητών του «NAMMOS», Ζαννής Φραντζέσκος, που συνδέεται με στενή φιλία μαζί