Άγγλος ισχυρίζεται ότι έγινε γκέι επειδή πήρε παυσίπονα

17 Απριλίου, 2018 9:54 ΜΜ
More videos

Ενας Βρετανός αποκάλυψε τον πιο απίθανο λόγο για τον οποίο έγινε γκέι και αυτός είναι τα… πασίπονά του.

Κι όμως ο Σκοτ Πάρμπι άρχισε να παίρνει παυσίπονα όταν έσπασε το πόδι του με αποτέλεσμα αυτός να είναι και ο λόγος που έχασε το ενδιαφέρον του για το αντίθετο φύλο, όπως ισχυρίζεται.

Τα παυσίπονα μάλιστα τον οδήγησαν να χωρίσει με την σύντροφό του, καθώς δεν τον διέγειρε πια ερωτικά και άρχισε να ψάχνει για άνδρα σύντροφο.

«Παρατήρησα πως η λίμπιντό μου για γυναίκα είχε φύγει και πως πλέον την προσοχή μου τραβούσαν οι άνδρες. Πριν πάρω τα παυσίπονα δεν είχα ποτέ κανένα ενδιαφέρον για άνδρες. Ωστόσο μερικές εβδομάδες μετά την κατανάλωσή τους κατάλαβα πως πλέον δεν έβρισκα την κοπέλα μου καθόλου ελκυστική», ανέφερε ο Σκοτ.

Να σημειωθεί πως το φάρμακο που έπαιρνε ο Σκοτ ονομάζεται Πρεγαβαλίνη και είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για την θεραπεία της επιληψίας, του πόνου που σχετίζεται με τον εγκέφαλο και του βλαβερού άγχους.

Οι τεκμηριωμένες παρενέργειες του είναι μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τον ίδιο, η απώλεια της λίμπιντο και οι εναλλαγές στην διάθεσή μας.

«Πιστεύω πως όσοι παίρνουν αυτό το χάπι πρέπει να γνωρίζουν τις παρενέργειες, ενώ εγώ μόλις σταμάτησα να το παίρνω για μερικές εβδομάδες παρατήρησα πως η επιθυμία μου για άνδρες είχε φύγει».

Βέβαια στην συνέχεια ο Σκοτ άρχισε και πάλι να παίρνει το συγκεκριμένο χάπι, καθώς όπως χαρακτηρίζει το χάπι τον κάνει πια να αισθάνεται πιο ελεύθερος και όμορφα με την σεξουαλικότητά του.

[dailymail] [iefimerida]

Ακολουθήστε μας στο facebook: