Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΆγγελος Βλαχόπουλος: «Από τον τρόμο, μέχρι τα χαμόγελα» – Συγκινεί ο πολίστας...

Άγγελος Βλαχόπουλος: «Από τον τρόμο, μέχρι τα χαμόγελα» – Συγκινεί ο πολίστας μετά το ατύχημα της μητέρας του

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος χαμογελά ξανά, δίπλα στην μητέρα του η οποία αναρρώνει.

Ο γνωστός Έλληνας πολίστας, πέρασε δύσκολες στιγμές μετά το ατύχημα που είχε η μητέρα του, η οποία έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην εντατική.

Στη νέα του ανάρτηση, ο Άγγελος Βλαχόπουλος ευχαριστεί το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, τονίζοντας πως από τον τρόμο, έφτασαν σήμερα με την μητέρα του να χαμογελούν ξανά.

365195302 1072653687047729 3600409307579493238 n

Άγγελος Βλαχόπουλος – Αναλυτικά η ανάρτησή του

«44 μέρες μετά! Από τον τρόμο μέχρι τα χαμόγελα σήμερα… Μεγάλο ταξίδι! Ας είμαστε ευγνώμονες για οτι έχουμε γιατί όλα μπορεί ν’αλλάξουν σε μια στιγμή..

Ωφελούμε ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στον Διευθυντή της Ορθοπεδικής του Ευαγγελισμού κ.Τζουρμπακη και στους άμεσους συνεργάτες του κ. Λαλουδακη και κ. Παπαδάκη για όλα όσα έκαναν για εμας, οπως επίσης και τον θωρακοχειρούργο μας κ.Ζήση για την εξαιρετική του δουλειά..

Θα ήταν άδικο να μην αναφέρω την Κα. Ισχακη και την ομάδα της που την παρακολουθούσαν τις πρώτες 18 μέρες στη ΜΕΘ 4 και μαζί τους ξεπέρασε τον κίνδυνο για την ζωή της..

Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή για οτιδήποτε χρειαζόμασταν.. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό της εθνικής ομάδας πόλο κ.Μαρίνο Γιώργο για την βοήθεια και τη στήριξή του γιατί χωρίς εκείνον όλα θα ήταν διαφορετικά…», έγραψε ο Άγγελος Βλαχόπουλος.

Δείτε την ανάρτηση:

Τα πιο σημαντικά