Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΆγγελος Μπράτης: «Δε με νοιάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από...

Άγγελος Μπράτης: «Δε με νοιάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από καλάθια»

Δηλώσεις αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης του 4ου κύκλου του GNTM κλήθηκε να κάνει ο Άγγελος Μπράτης, λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του ριάλιτι μόδας του Star.

Η απάντηση που έδωσε, ωστόσο, ο σχεδιαστής ήταν όχι μόνο απαξιωτική αλλά και προκλητική για μια τεράστια μερίδα του πληθυσμού.

«Δε με επηρεάζει η γνώμη μίας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από καλάθια» είπε μεταξύ άλλων.

«Τα νούμερα τηλεθέασης δε με επηρεάζουν, όπως δε με επηρεάζουν και οι πωλήσεις, όπως δε με επηρεάζει η γνώμη μίας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από καλάθια», είπε χαρακτηριστικά.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η οποία δήλωσε απογοητευμένη από την εν λόγω τοποθέτηση.

«Μου είναι πολύ συμπαθής ο Άγγελος Μπράτης, με έχει συγκινήσει ουκ ολίγες φορές με τις συνεντεύξεις του, έχει μία απίστευτη ευγένεια. Δε μου άρεσαν καθόλου όλα αυτά που είπε. Για πρώτη φορά τον βλέπω πολύ υπερόπτη. Δε μου άρεσε αυτό που είπε ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη μίας κυρίας που ψωνίζει από καλάθια», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Έχω ψωνίσει και από καλάθια και μεγάλους οίκους. Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου, αλλά θα το πω. Υπάρχουν κυρίες, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν από μεγάλους οίκους και ψωνίζουν από τα καλάθια και είναι υπέροχες.

Καλώς ή κακώς, κρινόμαστε από τα νούμερα της τηλεθέασης και γι’ αυτό πρέπει να πηγαίνουμε καλά, αλλά αν δεν πάνε καλά, μπορείς να βρεις έναν ωραίο τρόπο να μιλήσεις, όχι να το απαξιώσεις. Έχω πάθει σοκ. Για πρώτη φορά απογοητεύομαι από τον Άγγελο Μπράτη»Τα πιο σημαντικά