Άγγελος Λάτσιος: Με την τηλεόραση θέλει να ασχοληθεί ο γιος της Ελένης Μενεγάκη

25 Δεκεμβρίου, 20216:31 ΜΜ

Ο Άγγελος Λάτσιος, ο μεγαλύτερος και μοναδικός γιος της Ελένης Μενεγάκη έχει πλέον ενηλικιωθεί και εξελίσσεται σε έναν από τους πολυσυζητημένους celebrities της εποχής. Κάτι οι εκκεντρικές αναρτήσεις του, κάτι η σχέση του με την Γαία Μερκούρη και φυσικά, οι δύο διάσημοι γονείς του.

Ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση να φύγει και να σπουδάσει στην Αμερική αμέσως μόλις τελείωνε από το σχολείο, ωστόσο κάπου εκεί βρέθηκε στα σχέδιά του ο κορωνοϊός. Έτσι όλα ακυρώθηκαν και ο Άγγελος Λάτσιος έμεινε στην Ελλάδα.

Με τι ασχολείται έκτοτε ο Άγγελος Λάτσιος

Η ενηλικίωση είναι ένα δύσκολο κομμάτι στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Και ποιος δεν έχει κάνει έναν πολύ μεγάλο καυγά με τους γονείς του λίγο πριν κλείσει τα 18; Για το μέλλον του, για τις ευθύνες που πρέπει ξαφνικά να αναλάβει και για πολλούς άλλους λόγους.

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ.

Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του και εκεί ήρθε ο μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε μαμά και γιο.

Ο Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν έχει σκοπό ούτε να φύγει για Αμερική, ούτε να ασχοληθεί με τα τουριστικά καθώς θέλει να μπει σιγά σιγά στον χώρο της τηλεόρασης, ακολουθώντας το παράδειγμα των γονιών του. Ο καυγάς αυτός ήταν αρκετά έντονος και η κατάληξή του δεν ήταν άλλη από την απόφαση του Άγγελου Λάτσιου να φύγει από το σπίτι και να μείνει μαζί με τον μπαμπά του.

Μάλιστα ήδη έχει κάνει πλάνα για να ανοίξει έναν λογαριασμό στο Youtube όπου θα ανεβάζει υλικό από extreme sports, τα οποία είναι και η μεγάλη αδυναμία του.

Τσακωμός μεταξύ Μενεγάκη και Άγγελου Λάτσιου – Τι της ανακοίνωσε

Η Ελένη Μενεγάκη και ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος, λατρεύουν ο ένας τον άλλον, αλλά είναι γνωστό ότι από τη στιγμή που εκείνος έφτασε στην εφηβεία, οι εντάσεις ανάμεσά τους πολλαπλασιάστηκαν. Μάλιστα, κάποια περίοδο ο Άγγελος είχε φύγει από το σπίτι της παρουσιάστριας κι είχε πάει να μείνει με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο (δείτε εδώ φωτογραφίες από τη μονοκατοικία του).

Τον τελευταίο καιρό και μετά από πολλά σκαμπανευάσματα στην σχέση τους, τα πράγματα είχαν ηρεμήσει και οι δυο τους είχαν κάνει μια συμφωνία. Ο Άγγελος εγκατέλειψε τα σχέδια του να φύγει στην Αγγλία και συμφώνησε με την μητέρα του να μείνει στην Ελλάδα και να ασχοληθεί με την τηλεόραση και το youtube, όπως ο ίδιος επιθυμεί.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News