Αγγελική Νικολούλη: 16 χρόνια μετά τον βρήκαν, ο τόπος που «κρύβει» το ένοχο μυστικό για τον αδικοχαμένο Άλεξ

9 Δεκεμβρίου, 20229:21 ΜΜ
More videos

Απαντήσεις βρήκε η Αγγελική Νικολούλη στην υπόθεση εξαφάνισης του 11χρονου Άλεξ στη Βέροια, που σκεπάζει ένα μυστήριο εδώ και 16 χρόνια.

Η μαρτυρία που «κλειδώνει» με άλλες σοβαρές που είχαν φτάσει στο «Φως στο Τούνελ» και ενώνουν τα σκόρπια κομμάτια του παζλ…

Η κάμερα της εκπομπής στον τόπο που φαίνεται ότι κρύβει τη λύση του γρίφου. Ποιοι και τι είδαν εκείνο το χιονισμένο πρωινό;

Καταιγιστικές θα είναι την Παρασκευή οι εξελίξεις στην επί χρόνια ανεξιχνίαστη υπόθεση του 11χρονου Άλεξ στη Βέροια. Το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη επανέρχονται στην υπόθεση της Βέροιας που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα.

Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στην υπόθεση του Άλεξ

Δεκαέξι χρόνια μετά, μυστήριο συνεχίζει να αποτελεί το πού βρίσκεται το πτώμα του 11χρονου Άλεξ Μεσχισβίλι, καθώς ποτέ δεν κατάφεραν οι Αρχές να το εντοπίσουν.

Αυτήν την εβδομάδα, η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη δίνει τις απαντήσεις που υποσχέθηκε στους τηλεθεατές στο κλείσιμο της προηγούμενης εκπομπής σχετικά με την εξαφάνιση-δολοφονία του άτυχου παιδιού.

«Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο που μάθαμε.. Ακούτε εκεί στην Βέροια;;; Κι αν κοιμάστε, θα φροντίσουμε εμείς να το μάθετε», είχε πει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Όπως φαίνεται στα παρακάτω trailer, νέα στοιχεία και μαρτυρίες θα βγουν στο φως της δημοσιότητας την Παρασκευή 9/12 και όλοι περιμένουμε με κομμένη την ανάσα να «πέσει» επιτέλους φως στην υπόθεση που ποτέ κανείς μας δεν θα ξεχάσει.

Οι απαντήσεις που περιμένει καρτερικά η πονεμένη μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού.

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News