Αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ Γιώργου και Μαρίνας Πατούλη – Ξεχωριστά μνημόνυνα για την πεθερά του

17 Απριλίου, 202110:01 ΜΜ
More videos

Ξεχωριστό μνημόσυνο για την πεθερά της από τον πρώην σύζυγό της τέλεσε σήμερα η Μαρίνα Πατούλη.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του διαζυγίου του Γιώργου με τη Μαρίνα Πατούλη. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Αττικής τόνισε πως «για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας», ενώ η ίδια μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για τις γυναίκες που περνά κρίση ο γάμος τους. Μαρίνα Πατούλη

Η ιδιαίτερη σχέση με την πεθερά της

Είναι γνωστή η ιδιαίτερη σχέση που είχε η Μαρίνα Πατούλη με την πεθερά της, την μητέρα του Γιώργου Πατούλη. Αυτές τις ημέρες συμπληρώνονται 6 μήνες από τον θάνατο της Πόπης Πατούλη και μετά τα τελευταία γεγονότα του χωρισμού τους η Μαρίνα και ο Γιώργος Πατούλης θα τελέσουν ξεχωριστή επιμνημόσυνη δέηση για τα εξάμηνα από το θάνατο της μητέρας του περιφερειάρχη Αττικής.

Η Μαρίνα Πατούλη είχε μια ιδιαίτερη σχέση στοργής και αγάπης αυτά τα 30 χρόνια του γάμου της με τον Γιώργο Πατούλη και της είχε υποσχεθεί ότι θα τον προσέχει όλη της τη ζωή.

Όταν πέθανε η μητέρα του Γιώργου Πατούλη τον Οκτώβριο του 2020, η Μαρίνα την είχε αποχαιρετήσει και δημόσια γράφοντας συγκινητικά λόγια αγάπης: “Καλό Παράδεισο στην αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά, μία δυναμική γυναίκα μάνα, πραγματική αγωνίστρια της ζωής. Την ευχαριστώ που μεγάλωσε και μου προσέφερε τον άνδρα της ζωής μου. Θα την θυμάμαι παντοτινά με αγάπη”. Μαρίνα Πατούλη

Τα ξεχωριστά μνημόσυνα

Η Μαρίνα Πατούλη τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο της πεθεράς της το Σάββατο το πρωί όπου αναγνώστρια του TLIFE, τη συνάντησε και μας έστειλε τις φωτογραφίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, o Γιώργος Πατούλης θα κάνει την επιμνημόσυνη δέηση για τα εξάμηνα της μητέρας του, αύριο Κυριακή.

Η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece, έφθασε το νεκροταφείο Αμαρουσίου μαζί με μια φίλη της πήγε στον τάφο της πεθεράς της που σήμερα κλείνουν 6 μήνες από το θάνατό της και άφησε λευκά κρίνα και λευκά τριαντάφυλλα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News