Το “Age of Empires” επιστρέφει στους υπολογιστές και το τρέιλερ είναι πιο επικό από ποτέ

28 Αυγούστου, 2017 7:29 ΜΜ
More videos

“Αυτοκρατορίες θα αναγερθούν, βασίλεια θα πέσουν.”

Αυτή η δυσοίωνη, γνωμική φράση, φαίνεται να είναι ο καλύτερος σχολιασμός του νέου “Age of Empires IV”, που βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για τα Windows 10.

Το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο της σειράς, δημιουργήθηκε στα Ensemble Studios και κυκλοφόρησε το 1997. Ακολούθησαν το “Age of Empires II” το 1999 και το “Age of Empires III” το 2005.

Καθένα από αυτά λάμβανε χώρα σε διαφορετικές περιόδους – Παλαιολιθική και Κλασσική Περίοδος, Μεσαίωνας και Αποικιοκρατία – όμως από το τρέιλερ, μάλλον η 4η έκδοση θα περιέχει μια ποικιλία στρατών.

Ενώ τα Microsoft Studios δεν αποκάλυψαν τίποτα για το πρότζεκτ, το τρέιλερ παρουσιάζει Ιθαγενείς Αμερικανούς, Βρετανούς Ερυθροχίτωνες, Ρωμαίους Λεγεωνάριους, Ιάπωνες Σαμουράι και άλλους.

“Ανυπομονούμε να βάλουμε τα δυνατά μας σαν στούντιο, για να συνδυάσουμε το ιστορικό περιεχόμενο με το παιχνίδι στρατηγικής και να φέρουμε το φραντσάιζ στο προσκήνιο του παιχνιδιού και στα χέρια της αγαπημένης του κοινότητας”, ανακοίνωσε το στούντιο που φτιάχνει το παιχνίδι, το Relic Entertainment με βάση το Βανκούβερ του Καναδά.

Δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ, στο βίντεο που ακολουθεί.