Αγάθωνας: Μετά τη Eurovision με έμαθαν όλοι οι μπουρτζόβλαχοι

11 Μαΐου, 20172:21 ΠΜ

«Η καριέρα μου πήγε κατά διαόλου μετά τη Eurovision! Δε ξέρω τι έφταιξε αλλά έχω μια ιλιγγιώδη κάθοδο από τότε» δήλωσε ο γνωστός ρεμπέτης.

Απογοητευμένος από την τροπή που πήρε η καριέρα του μετά τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό της Eurovision 2013, δήλωσε ο Αγάθωνας, ο οποίος εμφανίστηκε μαζί με το συγκρότημα Koza Mostra και  το τραγούδι “Alcohol Is Free” – παρεμπιπτόντως, ήρθε 6ο στον τελικό με 152 ψήφους.

«Η καριέρα μου πήγε κατά διαόλου μετά τη Eurovision! Δε ξέρω τι έφταιξε αλλά έχω μια ιλιγγιώδη κάθοδο από τότε. Έγινε ένα πολύ μεγάλο κακό, με έμαθαν όλοι οι μπουρτζόβλαχοι, αυτοί που δεν έπρεπε να με μάθουν –  και με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε βλακείες» είπε ο γνωστός ρεμπέτης στην εκπομπή La Biri Biri το μεσημέρι της Τετάρτης

«Δεν έχω ανάγκη για δουλειά, έχω χρήματα και απορρίπτω όσες προτάσεις δεν μου αρέσουν», ξεκαθάρισε ο Αγάθωνας, αλλά τόνισε ότι: «Στην Αθήνα ήμουν εκείνη τη χρονιά, στο Γκάζι και ήταν η χειρότερή μου σεζόν. Ήρθα στη Θεσσαλονίκη και δούλεψα δύο σεζόν καλές».

[zappit] [news]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News