«Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, έχασα το ένα μου παιδί από καρκίνο και σου ζητώ να βρεθεί θεραπεία»

26 Δεκεμβρίου, 20219:26 ΜΜ

Δεν υπάρχει πιο επώδυνο πράγμα για τον γονιό από το να χάνει το παιδί του. Το βλέπεις να δίνει τη μάχη του, να ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά, να ελπίζεις ότι θα τα καταφέρει, να του δίνεις δύναμη να συνεχίσει, όμως εκείνο να λυγίζει.

Η Κατερίνα Σταματελάτου, η οποία έχει χάσει το αγοράκι της από καρκίνο, γράφει ένα πολύ συγκινητικό γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη, ζητά ως δώρο… το αυτονόητο.

«Με λένε Κατερίνα και είμαι 41 χρονών. Έχω δύο παιδιά, ένα στην γη και ένα στον ουρανό. Γράμμα σου γράφω τρίτη φορά και αυτό που θέλω να σου ζητήσω ως δώρο είναι να βρεθεί η θεραπεία για όλες τις μορφές καρκίνου.

Ξέρεις έχασα το ένα απο τα δύο μου παιδιά αφού πάλεψε γενναία με τον Καρκινοδρακο και δεν θέλω να βλέπω να χάνονται άλλοι άνθρωποι απο αυτό.

Με αγάπη,
Κατερίνα Σταματελάτου, περήφανη μάνα του Κωνσταντίνου_Εφραιμ αστεράκι στον ουρανό.

Υ. Γ 1:Ποτέ δεν πίστεψα τους άλλους που λέγανε ότι δεν υπάρχεις

ΥΓ2: Επέστρεψε μας τις αγκαλιές, αυτές που κάναμε και δεν φοβόμασταν προ διετίας και σκόρπισε χρυσόσκονη αλληλεγγύης και ευγένειας ανάμεσα στους ανθρώπους

Υ. Γ3: Το πνεύμα των Χριστουγέννων ας ψιθυρίσει στις καρδιές του καθένα πόσο σπουδαίο είναι να γίνουμε όλοι εθελοντές δότες μυελού των οστών, να δίνουμε αίμα και αιμοπετάλια»

Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών Σητείας

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News