ΕλλάδαΑγαπημένος Έλληνας ηθοποιός εμφανίστηκε έτσι στο κέντρο της Αθήνας και τράβηξε τα...

Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός εμφανίστηκε έτσι στο κέντρο της Αθήνας και τράβηξε τα βλέμματα

Ο αγαπημένος ηθοποιός Άρης Σερβετάλης έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας, τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών αλλά και των φωτογράφων.

Με καπέλο και ντυμένος στα μαύρα, περπατούσε χαλαρά στους δρόμους της πόλης, σε μια από τις λίγες φορές που τον βλέπουμε εκτός επαγγελματικών υποχρεώσεων.

678 760x1200 1

Ο ηθοποιός φαίνεται πως έχει αλλάξει το look του για τις ανάγκες της νέας τηλεοπτικής σειράς που ετοιμάζεται να προβληθεί στο Mega.

Στη σειρά αυτή, ο Άρης Σερβετάλης θα υποδυθεί τον Άγιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή, μία από τις σημαντικότερες μορφές του σύγχρονου ορθόδοξου μοναχισμού.

679 1653x2500 1

Η μεταμόρφωσή του για τον ρόλο είναι ήδη εμφανής, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την αφοσίωσή του στους χαρακτήρες που ενσαρκώνει. Η νέα αυτή παραγωγή αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη τη ζωή και την πνευματική πορεία ενός σπουδαίου Αγιορείτη μοναχού.

680 1591x2500 1 681 1575x2500 1

Μετά τον «Άγιο Παΐσιο», έρχεται στο Mega ο «Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής» με τον Άρη Σερβετάλη

Είναι δεδομένο ότι, όταν μία σειρά ή ένα project πάνε καλά σε νούμερα τηλεθέασης, τα κανάλια δοκιμάζουν ξανά και ξανά τη «συνταγή».

642250063 1449678560166717 1071699215824629520 n

Κι αν θέλουμε να μιλήσουμε για τηλεοπτική επιτυχία στη μυθοπλασία τις προηγούμενες σεζόν, τότε είναι δεδομένο ότι θα αναφερθούμε και στο «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό». Η σειρά, που έπαιξε για δύο σεζόν στο MEGA, είχε μόνιμα μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης, όχι μόνο στο γενικό σύνολο, αλλά και στο δυναμικό κοινό, με νούμερα άνω του 20%, που κάποιες φορές ξεπερνούσαν μέχρι και το 30%.

Δεν μας κάνει, λοιπόν, εντύπωση ότι το MEGA επενδύει σε ακόμα μία σειρά θρησκευτικού περιεχομένου. Ούτε ότι επέλεξε γι’ αυτήν έναν ηθοποιό, που τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για την πίστη του, αλλά και έχει δοκιμαστεί ξανά σε αντίστοιχο ρόλο.

iosif isihast

Ο λόγος για τον Άρη Σερβετάλη, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστή. Η απόφαση του ηθοποιού είναι αρκετά μεγάλη, αφού δεν τον έχουμε δει στην τηλεόραση εδώ και 18 χρόνια, από το φινάλε της σειράς «S1ngles». Τα τελευταία αρκετά χρόνια έχει επικεντρωθεί στο θέατρο, αν και το 2021 είχε συζητηθεί πολύ, όταν ανέλαβε να υποδυθεί τον Άγιο Νεκτάριο στην ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού»

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά